Tu cum îţi protejezi pielea pe timp de vară? (P)

1 2 jpg jpeg

În astfel de momente trebuie să ai întotdeauna la îndemână o soluţie care să te scape de disconfortul situaţiei. Desigur, poţi opta pentru ”leacurile băbeşti”, care te vor scăpa sau nu de dureri.

De exemplu, se spune că este bine să aplici iaurt pe zonele cu arsuri solare. În cazul unor înţepături de ţânţari, soluţia-minune este o pastă din bicarbonat şi apă. Iar rănile uşoare şi zgârieturile pot apărea foarte uşor, de aceea trebuie să dezinfectezi locul rănit şi să aplici un pansament care să ţină la distaţă bacteriile. Un dermatologic estival eficient în tratarea problemelor de mai sus este Rival, un gel antihistaminic şi anestezic uşor, care îţi salvează pielea în caz de arsuri solare, alergii cutanate, înţepături de insecte, arsuri minore, răni, zgârieturi sau iritaţii uşoare.

Rival gel conţine 2% difenhidramină, ingredient cu efect anestezic şi antipruriginos (foarte eficient în tratamentul alergiilor sezoniere), mentol, pentru o senzaţie de răcoare ce atenuează simptomele şi 35% alcool, cu rol dezinfectant la locul de aplicare.

Prin compoziţia sa unică, Rival gel are efect rapid, imediat după aplicare, în:

- calmarea durerii

- calmarea pruritului, a edemului şi a iritaţiei

Rival gel este sigur şi eficient începând cu vârsta de 2 ani. Produs disponibil în farmacii.

Rival gel – îţi salvează pielea !