Tu ce faci când nu mai poţi dormi? (P)

1 2 jpg jpeg

Urmările unei astfel de nopţi nu sunt deloc plăcute, cauzându-ţi irascibilitate, cearcăne, stare de oboseala, care nu ţi-au permis să-ţi desfăşori activităţile zilnice într-un ritm normal.

Iar riscurile la care ne supunem atunci când nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat: riscăm să facem diabet, să avem probleme cu greutatea sau chiar să avem probleme de natură psihică.

Din fericire, acum există Bien Dormir. Gama Bien Dormir este concepută ca un ajutor în dificultăţile de adormire. Produsele se bazează pe extracte vegetale standardizate, atent selectate pentru a conferi un somn liniştit, odihnitor, ce nu dau dependenţă şi pot fi utilizate continuu până la 4 săptămâni.

Gama conţine: • Bien Dormir Melatonină Forte (conţine extract uscat de passiflora,muşeţel şi melatonină) • Bien Dormir Valeriană Forte (conţine extract uscat de valeriană, passiflora, muşeţel) Muşeţelul / Matricaria chamomilla are efecte benfice în stările de nelinişte, tulburări ale stărilor afective, dificultăţi de adormire, somn agitat. Efectul sedativ al muşeţelului este potenţat de administrarea concomitentă cu passiflora.

Passiflora / Passiflora incarnata este recomandată în stările de neurastenie, epuizare nervoasă, insomnie, nevralgie, stres, anxietate. Acţiunea sedativă a plantei se datorează sinergismului creat de componentele active din plantă denumite flavonoide psihoactive.

contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi şi la atenuarea tulburărilor de somn. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele de sinteză, cel indus de

este însoţit la trezire de un sentiment de relaxare, fără somnolenţă reziduală.

Melatonina este un hormon endocrin responsabil de reglarea ritmului circadian. Odată cu creşterea nivelului de melatonină, se instalează starea de somnolenţă şi apoi somnul. Administrarea pe cale orală a melatoninei se recomandă astfel pentru rezolvarea tulburărilor de somn legate de stres, vârstă, muncă pe timp de noapte sau în spaţii lipsite de lumină naturală, perturbarea bioritmului cauzată de decalajele de fus orar.

Bien Dormir Valeriană Forte produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătăţeşte calitatea acestuia, asigurând funcţionarea organismului în condiţii optime.

Bien Dormir Valeriană Forte vine în sprijinul persoanelor care au tulburări privind durata şi calitatea somnului, stări de nelinişte, stres, tensiune nervoasă.

Valeriana are acţiune sedativă. Extractul de valeriană este prescris ca sedativ în stări de agitaţie nervoasă, dificultăţi de adormire, somn agitat, epuizare nervoasă. Valeriana induce somnul, iar la trezire nu apare starea de somnolenţă reziduală specifică administrarii hipnoticelor de sinteză.

Preţ recomandat în farmacii: 13 ron Bien Dormir Valeriană Forte şi 15 ron Bien Dormir Melatonină Forte.

Informează-te pe www.biendormir.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman