Trusa familiei tale pentru răceală şi gripă de la Click! te apără de boli iarna asta

1 2 jpg jpeg

Este vorba despre:

- ceai pentru răceală şi gripă (20 de pliculeţe), din ingrediente atent selecţionate, care reduc durerea de cap şi durerile musculare - capsule pentru răceală şi gripă (10 capsule). Cu ajutorul lor vei putea scăpa mai uşor de febră şi te vei vindeca mai repede. - sirop răceală şi gripă forte (100 ml). Reduce perioadele de refacere în urma perioadei gripale şi stimulează apărarea organismului. - spray nazal Nazomer (30 ml). Soluţie pe bază de apă de mare filtrată microbiologic, care creşte imunitatea locală şi favorizează eliberarea căilor repiratorii, uşurând respiraţia. - sare de baie (100 ml). O formulă unică, din combinaţia sare, extracte din plante şi uleiuri naturale. Te vei simţi „ca nou” după ce faci o baie de 15 minute! Ziarul Click! a obţinut cele mai bune preţuri pentru ca sănătatea ta să fie pe primul loc! Economisiţi astfel 15 lei, bani pe care i-aţi plăti în plus dacă aţi cumpăra aceste produse din magazine sau de pe Internet.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi trusa şi o vei primi chiar la tine acasă. Cum trebuie să procedezi? Sună la numerele de telefon 0318.603.429 şi 0318.603.430, lasă comanda ta, împreună cu datele pe care ţi le va cere operatorul telefonic sau trimite-ne numele si numarul de telefon la adresa de e-mail comanda@click.ro si vei fi contactat in cel mai scurt timp de operatorul nostru pentru inregistrarea comenzii.

Vei primi pachetul la tine acasă, livrat de Urgent Curier. Transportul este gratuit, în limita celor 5630 de locaţii acoperite de firmă.