Trei moduri simple prin care poţi reda strălucirea părului

1 2 jpg jpeg

Vestea bună este că nu trebuie să cheltuiţi sume colosale într-un salon de înfrumuseţare. Toate ingredientele vă sunt la îndemână şi le puteţi mixa foarte simplu acasă, cu eforturi materiale minime.

1.Tratamentul cu ulei de argan Uleiul de argan se obţine din arborele cu acelaşi nume care creşte în sud-vestul Marocului. Bogat în antioxidanţi şi vitaminele A şi D, acest tratament previne ruperea firului de păr şi lasă părul mătăsos. Antioxidanţii încetinesc procesul de distrugere a părului. Este recomandat o singură dată pe săptămână. Ingrediente: un păhărel cu ulei de argan. Instrucţiuni: aplicaţi pe părul umed, masând uşor. Nu este necesară clătirea.

Zahărul brun este un exfoliant natural fără conservanţi artificiali. Are rolul de a îndepărta impurităţile şi celulele moarte. De asemenea, uleiul de avocado este bogat în antioxidanţi, vitaminele A, D şi E şi aminoacizi. Antioxidanţii combat degradarea părului, iar aminoacizii ajută la întărirea firului de păr. Ingrediente: un căpăcel de ulei de avocado, trei linguri de zahăr brun.

Citeşte continuarea articolului AICI!