Tot ce trebuie să ştii despre procedurile care şterg anii de pe chipul tău

1 2 jpg jpeg

Unul dintre cei mai căutaţi doctori esteticieni la ora actuală, Jona Yousif, ne-a răspuns înainte de a pleca la cursul internaţional de estetică facială din Coreea la cele mai întâlnite întrebări atunci când vine vorba de tehnicile de înfrumuseţare care şterg anii de pe chip.

Care este cea mai căutată metodă de întinerire a chipului?

Mezoterapia - este un complex de aminoacizi, vitamine, acid hialuronic care regenerează tegumentul. Noi avem un stil de viaţă obositor, mediul în care trăim este foarte toxic şi automat tenul e încărcat cu praf , bacterii, toxine şi este recomandat ca din când în când să îl curăţăm. Chiar dacă folosim cele mai bune creme, e nevoie de ceva mai profund, care să pătrundă dincolo de primul strat al pielii. Este una dintre cele mai apreciate metode care curăţă tenul şi îl împrospătează. Se fac 3-4 şedinţe, pe parcursul a 2-3 luni, iar rezultatele se menţin un an sau chiar mai mult de atât.

Ce îşi doresc femeile să îmbunătăţească cel mai mult?

Cea mai dorită procedură de femei este augmentarea buzelor şi acest lucru se întâmplă din cauza faptului că buzele pline au fost considerate dintotdeauna un semn al tinereţii. Cu timpul aceastea îşi pierd din elasticitate şi din volum, iar colţurile gurii pot coborî, dând chipului un aspect îmbătrânit. În topul preferinţelor urmează apoi estomparea ridurilor faciale şi remodelarea conturului feţei, unde se folosesc acidul hialuronic sau botoxul.

Citeşte mai multe pe această temă AICI