Topul alimentelor cu puţine calorii

2 jpg jpeg

Cei care ├«┼či doresc s─â sl─âbeasc─â ┼či parc─â nu reu┼česc orice ar face ajung ├«ntr-un moment ├«n care pot considera c─â ├«nfometarea este solu┼úia. ├Äns─â, ├«n realitate, nu este o variant─â deloc s─ân─âtoas─â. Mai degrab─â ar ajuta o diet─â strict supravegheat─â, bazat─â pe alimente care con┼úin pu┼úine calorii. Iat─â c├óteva dintre acestea!

1. Castravetele

Are 16 calorii la 100 de grame, ├«nc├ót ├«l po┼úi m├ónca ori de c├óte ori ├«┼úi dore┼čti, f─âr─â teama de a te ├«ngr─â┼ča. Con┼úine foarte mult─â ap─â ┼či elemente nutritive necesare corpului. Poate fi consumat singur sau ├«n combina┼úie cu alte legume proaspete. Ajut─â la digestie, previne deshidratarea ┼či contribuie la topirea gr─âsimilor.

2. Legumele cu frunze verzi

Con┼úin foarte pu┼úine calorii, mai exact aproximativ 20-30 de calorii la 100 de grame. Spanacul, varza ┼či ┼úelina sunt extrem de eficiente ca tratament ├«mpotriva obezit─â┼úii. Deoarece au un con┼úinut sc─âzut de carbohidra┼úi ┼či de calorii, ├«ns─â multe minerale, vitamine ┼či antioxidan┼úi, legumele cu frunze verzi sunt ideale pentru persoanele supraponderale.

3. Lămâia

Acest fruct are 28 de calorii la 100 de grame ┼či poate fi folosit pentru a da savoare diverselor preparate, at├ót m├ónc─âruri, c├ót ┼či deserturi. De asemenea, ├«┼úi po┼úi prepara ├«n fiecare diminea┼ú─â o limonad─â, pe care s─â o bei pe stomacul gol. Digestiva va fi vizibil ├«mbun─ât─â┼úit─â, iar pielea va ar─âta mult mai bine, datorit─â elimin─ârii toxinelor.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI