TOP 4 combinaţii de alimente care încetinesc îmbătrânirea

1 2 jpg jpeg

Previn infarctul: mărul şi ciocolata

Păstraţi-vă inima sănătoasă cu componentul antiinflamator din mere - quercetina. Puteţi să îi creşteţi beneficiile combinând mărul cu ciocolata neagră. Studiile arată că, mâncat împreună, acest duo antioxidant reduce riscul atacurilor cardiovasculare şi al apariţiei cheagurilor de sânge.

Un desert rapid dintr-o combinaţie între cele două se face prin topirea ciocolatei negre într-un fondue. Tăiaţi mărul în cuburi şi, după ce le daţi prin fondue, puneţi-le la frigider să se întărească ciocolata. Rezultatul este delicios.

Păstrează pielea tânără: ceaiul verde şi lămâia

Ceaiul verde este bogat în catechină, un antioxidant foarte puternic; prin adăugarea unei felii de lămâie în ceai se întăreşte efectul catechinei de a vă face pielea să arate mai tânără şi frumoasă.

Vitamina C din sucul de lămâie accelerează acţiunea antioxidanţilor. Este o băutură răcoritoare la care puteţi apela chiar şi de câteva ori pe zi.

Citeşte continuarea AICI!