Testări COVID şi stereotaxie la preţuri speciale. Descoperă promoţiile lunii la SANADOR!

1 sanador jpg jpeg

SANADOR oferă pacienţilor discounturi şi preţuri speciale pentru o serie de servicii medicale, de la testarea pentru virusul SARS-CoV-2, până la şedinţe de tratament oncologic realizate cu ajutorul celor mai performante echipamente medicale disponibile la acest moment.

Testare COVID

SANADOR, partenerul medical de încredere al pacienţilor în lupta cu noul coronavirus, oferă acces la efectuarea tuturor tipurilor de teste uzuale pentru detectarea infecţiei cu SARS-CoV-2 sau a răspunsului imun al organismului la infecţie, respectiv la vaccinare. Pentru a veni în întâmpinarea celor care au nevoie de un test RT-PCR pentru a pleca în vacanţă sau pentru a accesa anumite servicii,SANADOR a redus preţul testului RT-PCR, de la 390 lei la 245 lei.

Pachetul de evaluare post-COVID, util pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, cu forme uşoare şi medii şi care au fost în autoizolare la domiciliu, beneficiază, de asemenea, de un preţ special. Experienţa primului an de pandemie a demonstrat că şi această categorie de pacienţi poate avea afectări organice serioase, fără simptomatologie clinică, de aceea specialiştii SANADOR au conceput un pachet complet şi complex de analize şi investigaţii pentru evaluarea post-COVID.În acest pachet sunt incluse: CT toracic, consulturi de Cardiologie şi Pneumologie, teste funcţionale (spirometrie, EKG), analiza cantitativă a anticorpilor de tip IgM şi IgG pentru SARS-CoV-2, analiza cantitativă a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG (anti-spikeRBD), teste de laborator pentru evaluarea funcţiei hepatice, a coagulării, a funcţiei pulmonare, alături de markerii de inflamaţie şi de hemoleucogramă.

Radioterapie avansată

La Centrul Oncologic SANADOR, stereotaxia (radioterapia stereotaxică şi radiochirurgia) se realizează cu ajutorul unui accelerator liniar de ultimă generaţie, TrueBeamSTx, produs de Varian, lider mondial în domeniu. Acesta permite administrarea unor doze mari, semnificative de radiaţie, cu o precizie extremă, într-o singură şedinţă (radiochirurgie) sau într-un număr limitat de fracţii (radioterapie stereotaxică), la nivelul tumorilor de mici dimensiuni, obţinând distrugerea acestora prin necroza celulelor neoplazice şi protejarea ţesuturilor sănătoase.

Până la 30 iunie 2021, SANADOR pune la dispoziţia pacienţilor cu neoplazii pachete de stereotaxie la preţuri speciale. Alegerea pachetului de stereotaxie se face la indicaţia medicului radioterapeut cu competenţă în stereotaxie, în urma evaluării dosarului pacientului, tratamentul recomandat fiind întotdeauna personalizat. Află mai mult.

Zâmbete pentru prieteni

Pacienţii Clinicii de Stomatologie SANADOR pot beneficia de servicii gratuite dacă recomandă clinica apropiaţilor, iar aceştia, la rândul lor, primesc gratuit prima consultaţie.

Clinica de Stomatologie SANADOR oferă acces la o echipă de specialişti cu numeroase stadii de pregătire, experienţă vastă şi rezultate de top, precum şi la o serie de echipamente de ultimă generaţie pentru diagnostic şi tratament.

Descoperă promoţiile lunii la SANADOR!