Test─âri COVID ┼či stereotaxie la pre┼úuri speciale. Descoper─â promo┼úiile lunii la SANADOR!

1 sanador jpg jpeg

SANADOR ofer─â pacien┼úilor discounturi ┼či pre┼úuri speciale pentru o serie de servicii medicale, de la testarea pentru virusul SARS-CoV-2, p├ón─â la ┼čedin┼úe de tratament oncologic realizate cu ajutorul celor mai performante echipamente medicale disponibile la acest moment.

Testare COVID

SANADOR, partenerul medical de încredere al pacienţilor în lupta cu noul coronavirus, oferă acces la efectuarea tuturor tipurilor de teste uzuale pentru detectarea infecţiei cu SARS-CoV-2 sau a răspunsului imun al organismului la infecţie, respectiv la vaccinare. Pentru a veni în întâmpinarea celor care au nevoie de un test RT-PCR pentru a pleca în vacanţă sau pentru a accesa anumite servicii,SANADOR a redus preţul testului RT-PCR, de la 390 lei la 245 lei.

Pachetul de evaluare post-COVID, util pacien┼úilor infecta┼úi cu virusul SARS-CoV-2, cu forme u┼čoare ┼či medii ┼či care au fost ├«n autoizolare la domiciliu, beneficiaz─â, de asemenea, de un pre┼ú special. Experien┼úa primului an de pandemie a demonstrat c─â ┼či aceast─â categorie de pacien┼úi poate avea afect─âri organice serioase, f─âr─â simptomatologie clinic─â, de aceea speciali┼čtii SANADOR au conceput un pachet complet ┼či complex de analize ┼či investiga┼úii pentru evaluarea post-COVID.├Än acest pachet sunt incluse: CT toracic, consulturi de Cardiologie ┼či Pneumologie, teste func┼úionale (spirometrie, EKG), analiza cantitativ─â a anticorpilor de tip IgM ┼či IgG pentru SARS-CoV-2, analiza cantitativ─â a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG (anti-spikeRBD), teste de laborator pentru evaluarea func┼úiei hepatice, a coagul─ârii, a func┼úiei pulmonare, al─âturi de markerii de inflama┼úie ┼či de hemoleucogram─â.

Radioterapie avansat─â

La Centrul Oncologic SANADOR, stereotaxia (radioterapia stereotaxic─â ┼či radiochirurgia) se realizeaz─â cu ajutorul unui accelerator liniar de ultim─â genera┼úie, TrueBeamSTx, produs de Varian, lider mondial ├«n domeniu. Acesta permite administrarea unor doze mari, semnificative de radia┼úie, cu o precizie extrem─â, ├«ntr-o singur─â ┼čedin┼ú─â (radiochirurgie) sau ├«ntr-un num─âr limitat de frac┼úii (radioterapie stereotaxic─â), la nivelul tumorilor de mici dimensiuni, ob┼úin├ónd distrugerea acestora prin necroza celulelor neoplazice ┼či protejarea ┼úesuturilor s─ân─âtoase.

Până la 30 iunie 2021, SANADOR pune la dispoziţia pacienţilor cu neoplazii pachete de stereotaxie la preţuri speciale. Alegerea pachetului de stereotaxie se face la indicaţia medicului radioterapeut cu competenţă în stereotaxie, în urma evaluării dosarului pacientului, tratamentul recomandat fiind întotdeauna personalizat. Află mai mult.

Zâmbete pentru prieteni

Pacien┼úii Clinicii de Stomatologie SANADOR pot beneficia de servicii gratuite dac─â recomand─â clinica apropia┼úilor, iar ace┼čtia, la r├óndul lor, primesc gratuit prima consulta┼úie.

Clinica de Stomatologie SANADOR ofer─â acces la o echip─â de speciali┼čti cu numeroase stadii de preg─âtire, experien┼ú─â vast─â ┼či rezultate de top, precum ┼či la o serie de echipamente de ultim─â genera┼úie pentru diagnostic ┼či tratament.

Descoperă promoţiile lunii la SANADOR!