Ten de vedetă pe timp de iarnă

1 2 jpg jpeg

Emma, amatoare de miere

Prezentatoarea de la Realitatea TV Emma Zeicescu a învăţat de la mama ei, care este cosmeticiană, că, „indiferent de anotimp, curăţarea tenului este baza de la care trebuie să pornim întotdeauana când vrem să avem un ten proaspăt şi fără probleme“.

Pentru a menţine elasticitatea şi prospeţimea pielii, Emma foloseşte măşti din combinaţii de produse naturale. „Masca cu miere şi cu lămâie este prietena mea în acest sezon. Iubesc senzaţia de piele proaspătă pe care ţi-o lasă mierea.

O altă mască, mereu câştigătoare, este masca cu banană şi cu gălbenuş de ou“. De asemenea, Emma sfătuieşte toţi cititorii ca în sezonul rece să-şi facă des măşti pentru ten cu ulei de măsline, de migdale, de struguri sau de cocos, cu miere şi smântână sau iaurt!

Bianca Ioniţă, nedespărţită de uleiul de argan

Cum îşi îngrijeşte tenul prezentatoarea de ştiri Bianca Ioniţă? Ei bine, vedeta Kanal D, uşor trecută de 30 de ani, dar cu un ten ca de adolescentă, are un ritual extrem de riguros.

„O dată pe săptămână îmi prepar o mască cu argilă şi cu ulei pur de argan, şi în fiecare zi mă dau cu ulei virgin de cocos şi mango“, ne-a dezvăluit Bianca. Ritualul de îngrijire nu se sfârşeşte însă.

2 jpg jpeg

După ce se demachiază, vedeta îşi răsfaţă tenul cu ulei de argan, pentru că ştie că acest ulei menţine elasticitatea pielii şi amână apariţia ridurilor.

Andreea Fried, prezentatoarea cu bucle cărămăzii de la Prima TV, ne-a „vândut“ ponturile sale de frumuseţe, pe timp de iarnă.

„Pentru a evita uscarea pielii, folosesc loţiuni cu pH-ul acid sau neutru şi cremele hidratante“, ne-a răspuns Andreea.

2 jpg jpeg

Ca să prevină apariţia liniilor fine de pe faţă, dar şi pentru estomparea ridurilor deja formate, vedeta consumă foarte multe citrice, bogate în vitamina C.

Iar dimineaţa bea mereu lapte cu cacao, cunoscut pentru aceleaşi efect: de a întârzia îmbătrânirea.