Târg de carte pentru copii

1 2 jpg jpeg

În plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de cărţi între ei. Trebuie doar să îşi aducă de acasă cărţile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar la târg, după negocieri chibzuite cu alţi copii, se vor căpăta cu noi poveşti, noi legende, noi aventuri.

Din programul târgului: jocuri, concursuri amuzante şi tombolecu premii, ateliere de imaginaţie – activităţi de scris, interpretare şi ilustrare poveşti.

Nici în acest an, la cea de-a şaptea ediţie a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze poveşti cu ajutorul celor mici. Copiii pot spune lucruri trãsnite alãturi de Florian Ghimpu şi pot reinventa poveşti în compania Adrianei Titieni, Cocãi Bloos şi a lui Vlad Rãdescu. Monica Davidescu şi Liana Stanciu vor pãtrunde şi ele în lumea magicã a poveştilor alãturi de copii.

Târgul va fi deschis între orele 10.00-19.00.

Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit şi să transforme lectura într-un mijloc de relaţionare între părinţi şi copii.