Systane Hydration, când ochii cer protecţie împotriva simptomelor ochiului uscat (P)

1 2 jpg jpeg

Pentru c─â ochiul uscat poate fi confundat cu alergiile sau alte afec┼úiuni oculare, este recomandat consultul unui medic oftalmolog ┼či de ┼čtiut care sunt cauzele comune: factorii de mediu, clipitul rar, bolile autoimune (inclusiv Sindromul Sjogren), anumite tipuri de medicamente, schimb─ârile hormonale, ├«mb─âtr├ónirea.

Vârsta, un factor ce nu trebuie neglijat

Odat─â cu v├órsta corpul sufer─â schimb─âri, la fel ┼či lacrimile. De cele mai multe ori ochii ├«ncep s─â produc─â lacrimi cu un con┼úinut mai mic de uleiuri naturale. Uleiul (sau lipidele) din lacrimi previne evaporarea rapid─â a filmului lacrimal. Mai pu┼úine lichide pot produce un dezechilibru la nivelul lacrimilor, duc├ónd astfel la apari┼úia ochiului uscat.

Systane Hydration, performanţă în tratarea ochiului uscat

Systane Hydration, o formul─â eficient─â cu Hialuronat de sodiu ┼či HP-Guar (hidroxiprofil guar), ofer─â hidratarea de care ochii au nevoie ┼či amelioreaz─â rapid simptomele ochiului uscat. Odat─â ce pic─âturile oftalmice Systane Hydration ajung ├«n ochi, f─âc├ónd echip─â cu lacrimile naturale, simptomele ochiului uscat se reduc simnificativ. Systane Hydration nu con┼úine conservan┼úi. Pic─âturile pot fi utilizate la nevoie pe durata ├«ntregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systayne Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia ┼či rehidrata lentilele de contact zilnice, sau cu utilizare extins─â din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice). Systane Hydration este un medicament ce se poate elibera f─âr─â prescrip┼úie medical─â ┼či este disponibil ├«n farmacii. Ref.: 1.Systane Hydration - Instruc┼úiuni de utilizare 2.www.systane.ro [Surse: Site, Prospect, Brief, Dosar Familia Systane ÔÇô Gama complet─â] SYS201610014