Suplimentul cu tot ce trebuie să ştii despre fortificarea imunităţii este pe piaţă

1 supliment imunitate jpg jpeg

Vrei să ştii cum te poţi proteja mai eficient de răceli şi gripa care se anunţă mai agresivă decât în oricare alt an? Citeşte suplimentul cu remedii naturiste pentru întărirea imunităţii în sezonul rece.

În paginile sale vei putea citi tot ce trebuie să ştii despre factorii care pun în pericol imunitatea, despre „armata“ care ne fereşte de boli şi viroze. Răsfoieşte revista şi vei afla care sunt semnele unui sistem imunitar slăbit, ce înseamnă şi cum poţi adopta o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Reţine că vitamina C este cea mai puternică armă împotriva infecţiilor respiratorii, aşa că fă bine să nu îţi lipsească din casă. O poţi procura din citrice, din legume ca pătrunjelul, din fructe cu putere uriaşă terapeutică, şi aici mă refer la cătină şi măceşe, dar şi la rodii. Începe cât mai curând şi o cură cu untură de bursuc. O găseşti în magazinele naturiste şi sub formă de capsule. Untura aceasta protejează sănătatea plămânilor şi dă energie organismului, făcându-l mai rezistent la îmbolnăvire.

La nevoie, aliat de încredere este propolisul, un antibiotic natural cu putere mare de combatere a infecţiilor respiratorii. Nu uita că a început campania de vaccinare antigripală. Imunizarea eficientă se face pe mai multe planuri, cure cu plante, dietă bogată în vitamine şi minerale şi vaccinul care asigură anticorpii specifici. Scopul principal al vaccinurilor este să înveţe organismul cum să se confrunte pe viitor când va intra în contact cu anumite infecţii. În cele 52 de pagini ale suplimentului despre fortificarea sistemului imunitar am dezvăluit toate secretele despre cum să ai o imunitate de fier în sezonul răcelilor şi gripei.

Îl găseşti la toate chioşcurile de difuzare a presei, la incredibilul preţ de doar 5 lei.