┼×tii c├ót de important─â este vitamina E pentru femei?

2 jpg jpeg

Una dintre cele mai beneficie vitamine pentru corpul uman, vitamina E este recomandat─â ├«n cazul ├«n care este necesar─â ├«nt─ârirea arterelor picioarelor sau te confrun┼úi cu vene varicoase, diabet afec┼úiuni ale nervilor ┼či inclusiv boli ale demen┼úei.

Alungă impotenţa

Gama larg─â de afec┼úiuni ├«n care aceast─â vitamin─â face minuni se extinde ┼či al sexul masculin, astfel c─â, ea este benefic─â pentru men┼úinerea s─ân─ât─â┼úii vizuale, pentru buna dezvoltare a f─âtului ├«n uter dar ┼či ├«n cazul impoten┼úei masculine.

Chiar dac─â ├«n mod normal ea este folosit─â pentru a ├«ngriji pielea, prevenind ├«n felul acesta deshidratarea ei, vitamina E este un antioxidant solubil ├«n gr─âsimi ce se reg─âse┼čte ┼či ├«n legumele cu frunze verzi, ├«n nuci, semin┼úe ┼či chiar ├«n fructele de mare.

├Än cazul b─ârba┼úilor ajut─â la formarea spermatozoizilor iar ├«n cazul femeilor m─âre┼čte fecunditatea. Poate fi folosit─â sub form─â de capsule sau sub form─â de ulei.

Este un excelent hidratant natural

Este suficient s─â adaugi c├óteva pic─âturi de ulei de vitamina E ├«n crema ta obi┼čnuit─â ┼či apoi s─â o aplici pe ├«ntregul corp. Nu doar c─â va c─âp─âta un aspect str─âlucitor peste noapte dar ├«n timp vei uita de semnele ├«mb─âtr├ónirii premature.

┼×i asta datorit─â faptului c─â accelereaz─â formarea de colagen al pielii.

Antioxidan┼úii din acest ulei au un efect minunat ┼či asupra arsurilor solare, ajut├ónd la o cicatrizare rapid─â ┼či frumoas─â.

Afl─â cum te poate ajuta gelatin─â s─â ai un p─âr frumos AICI

Curăţă pielea în profunzime

Un emoliant care faciliteaz─â ├«ndep─âratrea cu u┼čurint─â a impurit─â┼úilor de la suprafa┼úa pielii dar ┼či la men┼úinerea echilibrului uleios natural al acesteia.

Aplic─â c├óteva pic─âturi de ulei de vitamina E pe un disc demachiant ┼či cu ajutorul mi┼čc─ârilor circulare u┼čoare ├«ngrije┼čte-┼úi tenul. Po┼úi s─â repe┼úi acest procedeu at├ót diminea┼úa c├ót ┼či seara ├«nainte de culcare, pe post de demachiant sau tratament adjuvant.

Remediu pentru un p─âr frumos

Po┼úi s─â faci un amestec din ulei de m─âsline, ulei de ricin ┼či ulei de vitamina E ├«n func┼úie de c├ót de mare este p─ârul t─âu ┼či s─â ├«l aplici de la r─âd─âcin─â spre v├órfuri. Pune o folie alimentar─â peste el ┼či apoi un prosop umed c─âldu┼ú ┼či las─â-l s─â ac┼úioneze cel pu┼úin 30 de minute.

Potrivit runhealthylifestyle.com, repetat de cel pu┼úin o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â, acest tratament va remedia foliculii deteriora┼úi ai p─ârului ┼či va stimula cre┼čterea s─ân─âtoas─â a acestuia.

Vei observa cum p─ârul t─âu va deveni ├«n timp mai m─ât─âsos ┼či mai str─âlucitor. Vei uita de problema firelor de p─âr rupte, deteriorare ┼či mai ales nu te vei ami confrunta cu problema albirii precoce a firelor de p─âr deoarece acesta nu va permite coroziunea ┼úesuturilor iar ├«n felul acesta p─ârul t─âu ├«┼či va p─âstra culoare sa natural─â mai mult timp.