Ştii cât de importantă este vitamina E pentru femei?

2 jpg jpeg

Una dintre cele mai beneficie vitamine pentru corpul uman, vitamina E este recomandată în cazul în care este necesară întărirea arterelor picioarelor sau te confrunţi cu vene varicoase, diabet afecţiuni ale nervilor şi inclusiv boli ale demenţei.

Alungă impotenţa

Gama largă de afecţiuni în care această vitamină face minuni se extinde şi al sexul masculin, astfel că, ea este benefică pentru menţinerea sănătăţii vizuale, pentru buna dezvoltare a fătului în uter dar şi în cazul impotenţei masculine.

Chiar dacă în mod normal ea este folosită pentru a îngriji pielea, prevenind în felul acesta deshidratarea ei, vitamina E este un antioxidant solubil în grăsimi ce se regăseşte şi în legumele cu frunze verzi, în nuci, seminţe şi chiar în fructele de mare.

În cazul bărbaţilor ajută la formarea spermatozoizilor iar în cazul femeilor măreşte fecunditatea. Poate fi folosită sub formă de capsule sau sub formă de ulei.

Este un excelent hidratant natural

Este suficient să adaugi câteva picături de ulei de vitamina E în crema ta obişnuită şi apoi să o aplici pe întregul corp. Nu doar că va căpăta un aspect strălucitor peste noapte dar în timp vei uita de semnele îmbătrânirii premature.

Şi asta datorită faptului că accelerează formarea de colagen al pielii.

Antioxidanţii din acest ulei au un efect minunat şi asupra arsurilor solare, ajutând la o cicatrizare rapidă şi frumoasă.

Află cum te poate ajuta gelatină să ai un păr frumos AICI

Curăţă pielea în profunzime

Un emoliant care facilitează îndepăratrea cu uşurintă a impurităţilor de la suprafaţa pielii dar şi la menţinerea echilibrului uleios natural al acesteia.

Aplică câteva picături de ulei de vitamina E pe un disc demachiant şi cu ajutorul mişcărilor circulare uşoare îngrijeşte-ţi tenul. Poţi să repeţi acest procedeu atât dimineaţa cât şi seara înainte de culcare, pe post de demachiant sau tratament adjuvant.

Remediu pentru un păr frumos

Poţi să faci un amestec din ulei de măsline, ulei de ricin şi ulei de vitamina E în funcţie de cât de mare este părul tău şi să îl aplici de la rădăcină spre vârfuri. Pune o folie alimentară peste el şi apoi un prosop umed călduţ şi lasă-l să acţioneze cel puţin 30 de minute.

Potrivit runhealthylifestyle.com, repetat de cel puţin o dată pe săptămână, acest tratament va remedia foliculii deterioraţi ai părului şi va stimula creşterea sănătoasă a acestuia.

Vei observa cum părul tău va deveni în timp mai mătăsos şi mai strălucitor. Vei uita de problema firelor de păr rupte, deteriorare şi mai ales nu te vei ami confrunta cu problema albirii precoce a firelor de păr deoarece acesta nu va permite coroziunea ţesuturilor iar în felul acesta părul tău îşi va păstra culoare sa naturală mai mult timp.