┼×tiai c─â afec┼úiunile dentare reflect─â problemele personale?

1 2 jpg jpeg

ÔÇ×Starea de s─ân─âtate a din┼úilor are impact asupra s─ân─ât─â┼úii ├«ntregului corp uman, mai ales asupra sistemului digestiv. Cavitatea bucal─â ├«nseamn─â ├«nceputul digestiei ┼či este reprezentat─â de din┼úii ┼či p─âr┼úile moi. Din┼úii simbolizeaz─â deciziile, poarta de intrare care ne ajut─â s─â ÔÇ×mu┼čc─âmÔÇŁ din plin din via┼ú─â. Realitatea noastr─â interioar─â ┼či exterioar─â trece prin din┼úi, care reprezint─â unul dintre mijloacele de exprimare ├«n via┼úa noastr─â ┼či exprimarea cu integritate a fiin┼úei care suntemÔÇŁ, afirm─â dr. Andra Custura, medic stomatolog la cabinetul Andra Smile.

Semnificaţia emoţională a dinţilor

ÔÇ×Capacitatea interioar─â de a primi ideile noi, iubirea, hrana, echilibrul ┼či stabilitatea se va manifesta prin din┼úi puternici ┼či s─ân─âto┼či. Din┼úii reprezint─â┼či voin┼úa de a merge ├«nainte, de a reu┼či, capacitatea de a da via┼úa g├óndurilor ┼či emo┼úiilor. Un conflict interior puternic care nu este solu┼úionat ┼či rezolvat con┼čtient se poate manifesta prin afec┼úiuni ale din┼úilor ┼či a gingiilor. Astfel, la nivel incon┼čtient ├«nchidem u┼ča pentru c─â nu suntem ├«n stare s─â lu─âm o decizie ┼či rezist─âm ├«n fata lucrurilor care vor s─â intre sau s─â plece din via┼úa noastr─â crez├ónd c─â timpul le va rezolva, c├ónd, de fapt, se ├«nt├ómpl─â contrariul, apare astfel afectectarea din┼úilor ┼či gingiilor sau, mai mult de at├ót, apar ┼či alte afec┼úiuni ale tractului digestivÔÇŁ, spune specialistul.

Abcesul

Reprezint─â furia ce se str├ónge fa┼ú─â de o decizie pe care ┼čtim c─â o avem de luat. Infec┼úia este plasat─â ├«n interiorul dintelui, acest lucru indic├ónd o situa┼úie contradictorie pe care o tr─âim ├«n leg─âtur─â cu decizia care ne apasa pe interior.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI