Sportul de dimineaţă, mai benefic decât crezi

1 2 jpg jpeg

Te face mai fericit

Începe ziua cu exerciţiile de cardio şi vei constata că vei aborda cu mai multă pozitivitate problemele de serviciu sau relaţiile dificile cu cei apropiaţi. Sportul de la prima oră a dimineţii îţi va da mai multă încredere şi energie ca să duci până la bun sfârşit toate responsabilităţile pe care le ai la locul de muncă.

Ai o alimentaţie mai sănătoasă

Sportul dis-de-dimineaţă îţi va creşte pofta de mâncare şi te va motiva să alegi la micul dejun iaurtul 100% natural, în locul celui cu fructe. De asemenea, la prânz vei alege o salată în loc de cartofi prăjiţi, iar desertul va fi exclus din meniu. Aşadar, dacă începi ziua cu exerciţiile fizice, vei dori ca efortul tău să nu treacă neobservat, aşa că în timpul zilei vei avea mai multă grijă la ceea ce mânânci.

Ai mai mult timp să socializezi

De câte ori nu ai renunţat la ora de sport în favoarea unei plimbări în oraş cu cele mai bune prietene? Chiar dacă va trebui să te culci mai devreme ca să te poţi trezi a doua zi dimineaţă pentru a face mişcare, vei observa că vei avea timp să faci de toate în restul zilei, fără să mai fie nevoie îţi schimbi programul.

Citeşte mai multe pe această temă AICI