Sport şi balet, în inima Bucureştilor!

1 2 jpg jpeg

De la pâine de casă, fără E-uri şi brânzeturi din zona Sibiului până la cosmetice bio – cei peste 16.000 de vizitatori au putut găsi de toate, pentru toate gusturile la Iarmarocul de la Click! pentru femei, organizat în weekendul 30 septembrie -2 octombrie în piaţa George Enescu din Capitală. Mişcare şi mâncare, combinaţia care aduce zâmbetul pe buze

Evenimentele şi concursurile cu premii s-au ţinut lanţ şi le-au descreţit frunţile bucureştenilor. Ansamblurile de copii Armonia, Amicii, Contrapunct şi Doremi au oferit spectacole inedite publicului. Nici ”juniorii” de la şcolile de dans Giuliana şi Mikado Dance nu s-au lăsat mai prejos.

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Tango, dansuri tradiţionale ungureşti, orientale, dar şi demonstraţii de streetdance – fiecare vizitator a avut din ce alege.

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Iar celor care au vrut să dea jos sârmăluţele şi micii mâncaţi la Iarmaroc antrenoarele Andreea Şi Oxana le-au oferit în fiecare zi demonstraţii de kangoo jumps, un sport care protejează articulaţiile şi ajută la arderea unui număr mare de calorii.

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Prăjituri gustoase marca ”Click! Poftă bună”

Mariana, bucătarul-şef al revistei Click! Poftă bună a pregătit în fiecare zi câte o surpriză dulce. Iar duminică a avut un ajutor important în persoana lui chef Cezar Munteanu, unui dintre cei mai buni bucătari din România.

Şi cum publicul nu a obosit după atâtea evenimente, serile de Iarmaroc s-au încheiat cu concerte live.

Poze de la Iarmarocul de la Click! pentru femei găseşti aici