┼×osetele, o solu┼úie ├«n caz de libidou sc─âzut

1 2 jpg jpeg

Glum─â? Nici pe departe. Explica┼úia este una logic─â ┼či are temei ┼čtiin┼úific. Nivelul libidoului variaz─â de la o persoan─â la alta ┼či depinde foarte mult de starea general─â de s─ân─âtate.

Se recomandă controlul medical atunci când se observă o scădere a dorinţei sexuale, pentru că acest efect se poate datora unei dereglări interne, de natură fizică sau psihică.

Spre exemplu, circula┼úia periferic─â deficitar─â ┼či nasul ├«nfundat pot afecta calitatea vie┼úii sexuale.

M─âsura simpl─â de a purta ┼čosete ├«n timpul actului sexual, dac─â circula┼úia periferic─â a s├óngelui este slab─â poate ridica mult nivelul libidoului, este de p─ârere Michael Perring, specialistul ├«n medicin─â sexual─â.

ÔÇ×├Än general, o via┼ú─â sexual─â ├«mplinit─â reprezint─â un indicator ├«n ceea ce prive┼čte calitatea s─ân─ât─â┼úii. Un libidou sc─âzut sau apari┼úia disfunc┼úiilor erectile pot masca probleme de s─ân─âtate precum este diabetul zaharatÔÇť, explic─â omul de ┼čtiin┼ú─â.

Din studiul exper┼úilor olandezi s-a tras concluzia, ├«ndr─âznea┼ú─â, c─â 80% din femeile care au participat la studiu au fost capabile s─â ating─â punctul culminant al actului sexual atunci c├ónd au purtat ┼čosete.

Femeile care au f─âcut sex f─âr─â s─â aib─â ┼čosete ├«n picioare au atins orgasmul ├«n propor┼úie de 50%.