Şosetele, o soluţie în caz de libidou scăzut

1 2 jpg jpeg

Glumă? Nici pe departe. Explicaţia este una logică şi are temei ştiinţific. Nivelul libidoului variază de la o persoană la alta şi depinde foarte mult de starea generală de sănătate.

Se recomandă controlul medical atunci când se observă o scădere a dorinţei sexuale, pentru că acest efect se poate datora unei dereglări interne, de natură fizică sau psihică.

Spre exemplu, circulaţia periferică deficitară şi nasul înfundat pot afecta calitatea vieţii sexuale.

Măsura simplă de a purta şosete în timpul actului sexual, dacă circulaţia periferică a sângelui este slabă poate ridica mult nivelul libidoului, este de părere Michael Perring, specialistul în medicină sexuală.

„În general, o viaţă sexuală împlinită reprezintă un indicator în ceea ce priveşte calitatea sănătăţii. Un libidou scăzut sau apariţia disfuncţiilor erectile pot masca probleme de sănătate precum este diabetul zaharat“, explică omul de ştiinţă.

Din studiul experţilor olandezi s-a tras concluzia, îndrăzneaţă, că 80% din femeile care au participat la studiu au fost capabile să atingă punctul culminant al actului sexual atunci când au purtat şosete.

Femeile care au făcut sex fără să aibă şosete în picioare au atins orgasmul în proporţie de 50%.