Site-uri utile din domeniul sănătăţii (P)

1 2 jpg jpeg

Sendo.info

Sendo este un site care comercializează astfel de aparate de măsurare a tensiunii arteriale. Sendo Smart şi Sendo Advance sunt cele două tehnologii performante prin care poţi măsura tensiunea simplu şi precis. De ce să îţi măsori tensiunea regulat? Pentru a putea preveni sau identifica o eventuală afecţiune a inimii. Tensiometrele sunt aparate noninvazive, deci pot fi folosite pentru orice persoană, de la copii până la vârstnici.

Citydent.ro

Sănătatea danturii este importantă deoarece influenţează şi alte componente ale organismului, cum ar fi sistemul digestiv. Un control stomatologic este recomandat la fiecare 6 luni, tocmai pentru a verifica starea în care se află dinţii şi gingiile tale. Programează-te pentru un consult la clinica stomatologică Citydent, unde vei găsi o echipă de medici specializaţi şi experimentaţi în domeniu.

Planteea.ro

Alimentele naturale sunt cele mai benefice pentru sănătate. Pentru că în comerţ există foarte multe alimente pline de coloranţi şi aditivi, care nu au decât efecte negative asupra organismului, ce-ar fi să-ţi umplii coşul de cumpărături de pe Planteea.ro? Suplimente naturale, mici gustări foarte sănătoase, lctate, ceaiuri - toate produsele de pe acest site sunt bio. Magazinul online oferă şi cosmetice naturiste, precum creme şi loţiuni de faţă şi de corp, ulei de argan şi alte uleiuri pentru păr sau pentru aromoterapie. Chiar şi produse de curăţenie şi întreţinere sunt incluse în catalogul Planteea.