Seminarii gratuite despre cre┼čterea copiilor ┼či dezvoltare personal─â

1 2 jpg jpeg

Pe 13 octombrie, Dan Cristea (avocat) va vorbi despre cum d─âr├óm─âm cli┼čeele ├«ntr-un discurs public, prin ├«mbun─ât─â┼úirea abilit─â┼úilor personale. Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare ┼či este specializat ca avocat pledant ├«n litigii ┼či arbitraje interna┼úionale.

"Discursul public reprezint─â ├«n primul r├ónd o experien┼ú─â - exist─â un num─âr infinit de moduri de a transmite un mesaj conving─âtor, iar alegerea unuia dintre aceste moduri este o op┼úiune puternic personalizat─â. Excelen┼úa ├«n acest areal presupune identificarea unor c─âi strict personale de ├«mbun─ât─â┼úire, rezultate din experien┼úe de discurs c├ót mai variate, construirea unei capacit─â┼úi de autoÔÇôanaliz─â, ob┼úinerea de sfaturi punctuale pentru dep─â┼čirea unor obstacole de parcurs", a declarat Dan Cristea.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers (psiholog) va discuta despre cele mai bune metode pentru a cre┼čte cu iubire copii ├«ncrez─âtori ├«n sine. Otilia Mantelers este psiholog ┼či instructor de parenting, care promoveaz─â puterea terapeutic─â a jocului.

ÔÇťAbordarea de parenting pe care o promovez este centrat─â pe conectare ┼či nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povestesc p─ârin┼úilor sunt timpul special, jocul, limitele ┼či ascultarea eliber─ârii emo┼úionale prin pl├óns ┼či crize de furie. Am v─âzut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a cre┼čte ┼či a-┼či dezvolta talentele cu care s-au n─âscut. Conectarea este ingredientul de baz─â al oric─ârei rela┼úii interumane.ÔÇŁ, spune Otilia Mantelers.

Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de AICI.