Seminare gratuite de dezvoltare personală

1 2 jpg jpeg

De la Tedy Necula, unul dintre cei mai buni speakeri motivaţionali, vei afla cum poţi să depăşeşti toate obstacolele din viaţă şi cum îi poţi inspira pe cei din jurul tău, fie în viaţa personală, fie în cea profesională. „Fii mai deschis, mai conectat, mai empatic!”: asta te va învăţa Tedy Necula în cadrul workshopului „Inspiră-te din poveştile care ne aduc împreunăcare va avea loc pe 30 martie, de la ora 11:00.

Tedy Necula a creat peste 40 de filme documentare care vizează proiecte și cauze sociale în Europa. Filozofia sa îl determină să caute inspirație în orice subiect sau brand, chiar și în locuri unde alții descoperă doar drame. A rămas orfan de mamă la vârsta de 5 ani, suferă de o formă de paralizie care îi afectează mâinile şi picioarele, dar a reuşit să se ridice după fiecare lovitură pe care i-a dat-o viaţa şi acum motivează milioane de oameni prin poveştile lui inspiraţionale.

Reporneşte-ţi optimismul”, te îndeamnă Adelina Toncean pe 6 aprilie, de ora 11:00, şi devino „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!”. Adelina te va învăţa cum poţi transforma neputinţa în putinţă având curajul de a fi diferit.

Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecţiuni medicale grave, este iniţiatoarea programului „Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare parte a timpului o poţi găsi la spitalul Marie Curie, din Bucureşti, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toţi copiii abandonaţi de femeile care le dau viaţă şi apoi pleacă. În prezent, Adelina derulează proiecte dedicate copiilor cu afecţiuni medicale grave şi a luat Premiul „Inimi de români” din partea Televiziunii Române, pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.

Ambele seminarii au loc de la ora 11:00 la 13:00, în Sun Plaza, la etajul 1, în faţa restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Dacă te înscrii la seminarele Sun Talks, e important să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11:00), pentru a te putea înregistra.