Se dă Startul la Băneasa Race – Ediţia de iarnă!

1 cursa de alergare baneasa race jpg jpeg

Duminică, 8 decembrie, eşti aşteptat la Băneasa Race, cursa de alergare pentru amatori, ediţia iernii. Invitaţia este lansată de Asociaţia Trăiesc Sănătos, powered by Băneasa Shopping City şi sponsorizat de INTERSPORT România, City Grill, Global Vision, Zuzu Fit şi Greenfield Residence.

La ediţiile din primăvară şi toamnă, peste 2.000 de oameni au sărbătorit alergarea şi tot ce aduce ea în vieţile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate! Aşa că vă aşteptăm la Băneasa Race – Ediţia de iarnă, pe 8 decembrie, 2019, să încheiem anul în formă şi în alergare! Înscrieţi-vă aici: https://bit.ly/2BcrOuf

Şi la această ediţie am pregătit trasee şi distanţe diferite –  cros - 11 km şi semimaraton - 21 km. Orice veţi alege, cu siguranţă, o să vă încărcaţi cu un adevărat boost de energie!

Băneasa Race este despre prieteni, mişcare în natură şi despre pasiunea noastră pentru alergare.

Băneasa Race înseamnă şi o zi de distracţie în alergare, alături de o echipă prietenoasă şi pregătită să îţi ofere încă o experienţă de neuitat, o întâlnire cu o adevărată comunitate de alergători, tonus ridicat şi bucuria de a petrece o duminică în aer liber!

„Pentru a treia oară anul acesta, încurajăm alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure, alături şi de a încheia anul în formă. Sperăm ca prin Băneasa Race să ducem mai departe mesajul Asociaţiei noastre, şi anume, acela de a promova sportul ca activitate normală în viaţa fiecăruia dintre noi”, a declarat Vlad Mihalache, preşedintele Asociaţiei Trăiesc Sănătos.

Startul ambelor curse va fi dat de pe breteaua paralelă cu Aleea Privighetorilor, lângă Academia de Poliţie, în pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureştiului), duminică, 8 decembrie, ora 10:30. La finalul cursei, toată lumea este invitată la masă, unde vom sta la poveşti şi vom premia câştigătorii.

Şi anul acesta, Băneasa Race organizează antrenamente oficiale, care se vor desfăşura pe 17 si 24 noiembrie, pe traseul de 11 km şi vor avea ca scop familiarizarea alergătorilor cu traseul.

Pentru mai multe detalii despre cursă şi înscrieri, accesaţi www.baneasarace.ro şi paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaRace/ şi https://www.facebook.com/traiescsanatos.org/

Băneasa Race este un eveniment organizat în scopul consolidării comunităţii de alergători şi a promovării alergării ca activitate normală pentru un stil de viaţă activ şi sănătos. Băneasa Race un eveniment organizat de Asociaţia Trăiesc Sănătos, powered by Băneasa Shopping City.