Sănătate şi relaxare în inima Capitalei, la Body Mind Spirit EXPO!

1 2 jpg jpeg

Body Mind Spirit EXPO este evenimentul care celebreză starea de bine, sănătatea şi un stil de viaţă echilibrat. Învăţăm împreună cum să ne menţinem sănătoşi şi tineri, indiferent de vârstă, cum să ne alimentăm corect trupul dar şi mintea, cum să ne păzim de boli dar şi cum să le tratăm, totul în armonie cu natura. Dacă şi pe tine te preocupă aceste aspecte, eşti unul dintre cei pentru care acest eveniment a fost creat!

Te întâmpinăm cu trei zone de interes:

· Zona de expoziţie cu vânzare, unde poţi găsi:produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărţi de dezvoltare personală şi spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice şi multe altele. Cele mai importante şi îndrăgite companii, dar şi mici producători şi expozanţi locali, au pregătit reduceri si promoţii special pentru târg. Vino să le descoperi!

· Secţiunea de conferinţe susţinute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriţionişti, astrologi, maeştri spirituali, terapeuţi şi personalitaţi publice. Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Pătrăşcanu sau Cristian Pompei sunt doar o parte dintre aceştia. Consultă întreg programul aici!

· Zona de demonstraţii şi momente artistice, unde te invităm să te relaxezi şi să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

De peste 10 ani suntem consecvenţi în misiunea noastră de informare şi sprijinire a tuturor celor care s-au decis că sănătatea este cea mai importantă, suntem Body Mind Spirit EXPO, un concept internaţional, crescut cu drag in România de peste un deceniu. Te invităm sa ni te alături!

Te asteptăm în perioada 29,30 Septembrie si 1 Octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru un sfârşit de săptamână relaxant in care, cu toţii, să punem sănătatea noastră si a celor dragi pe primul loc! Dăm startul toamnei şi ne pregătim trupul, mintea şi sufletul pentru anotimpul rece cu ultima ediţie din acest an a Body Mind Spirit EXPO!

Verifică lista completă a conferinţelor, demonstraţiilor şi programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!

Intrarea este liberă!

2 jpg jpeg