SANADOR oferă discounturi speciale la pachetele de naştere, la Baby Boom Show, la Romexpo. Află când!

1 sanador jpg jpeg

Baby Boom Show, un eveniment cu tradiţie printre părinţi şi viitori părinţi, se organizează din nou fizic, după o pauză de un an şi jumătate, dat fiind contextul pandemic în care ne aflăm.

SANADOR a pregătit pentru această ediţie oferte speciale la pachetele de naştere, disponibile exclusiv în perioada târgului.

Reprezentanţii SANADOR prezenţi la târg vă aşteaptă la Romexpo, unde vă vor oferi informaţii despre facilităţile şi beneficiile naşterii la SANADOR şi vor ajuta viitorii părinţi să aleagă cea mai bună opţiune pentru prima întâlnire cu bebeluşul lor.

În cadrul Spitalului Clinic SANADOR, viitoarele mămici şi bebeluşii au la dispoziţie o maternitate sigură din punct de vedere medical, dotări şi echipamente performante, şi o echipă medicală cu înaltă pregătire profesională şi experienţă vastă.

Printre dotările Maternităţii SANADOR se numără:

  • Secţie de neonatologie modernă şi complexă, cu terapie intensivă neonatală;
  • Rezerve single sau duble, cu rooming-in pentru nou-născuţi;
  • Medici neonatologi cu vastă experienţă în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente;
  • Asistente medicale specializate în neonatologie şi terapie intensivă neonatală;
  • Consiliere în alăptare, imediat după naştere;
  • Compartiment de primiri urgenţe adulţi şi copii cu 21 linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe (aflat la parterul Spitalului Clinic SANADOR).

În plină pandemie, Maternitatea SANADOR continuă să fie un spaţiu sigur pentru viitoarele mame şi bebeluşii lor.

Copiii născuţi în Maternitatea Sanador pot beneficia de screening auditiv şi screening metabolic extins, dar şi de consulturi interdisciplinare, de ecografie transfontanelară, abdominală sau cardiacă, ORL, Ortopedie pediatrică, Neurologie pediatrică, Oftalmologie sau kinetoterapie.

Baby Boom Show se organizează în perioada 2–5 septembrie 2021, la Romexpo, iar reprezentanţii SANADOR vă aşteaptă în pavilionul B1, standul 79.