Să învăţăm să ne ascultăm emoţiile şi pe copiii noştri

1 2 jpg jpeg

Primul eveniment, la care va fi invitată Aleth Naquet, psiholog clinician, format în Metoda Espere, va începe de la ora 19.00 şi se va întinde până la ora 21.00, în data de 28 februarie.

Este vorba despre Conferinţa care va dezbate un subiect mereu actual: Construieşte o relaţie sănătoasă cu copilul tău.

Pe parcursul acestei conferinţe puteţi descoperi că:

-Iubirea de sine a copilului depinde de calitatea relaţiei lui cu dumneavoastră;

-Aveţi de îndeplinit două roluri importante ca părinte, care sunt esenţiale pentru a-şi dezvolta o buna încredere în el însuşi;

-Este important să diferenţiaţi nevoile şi dorinţele copiilor;

-Felul în care ascultaţi ceea ce vine de la copilul dumneavoastră influenţează felul în care construiţi o relaţie sănătoasă cu el.

Pentru a participa la evenimentul care se va desfăşura în sala Ion Mincu, din cadrul Hotelului Capital Plaza, este nevoie să achitaţi 80 de lei numerar sau prin virament bancar, în contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, suc. Norilor pentru SC Amaneser Training SRL.

În acest preţ intră participarea la conferinţă şi traducerea pe toată durata programului.

Al doilea eveniment de Comunicare Relaţională, Workshopul intitulat „Totul este limbaj. Ascultă! Cuvinte, emoţii, mesaje ale corpului, comportamente atipice“, se organizează pe 2 şi 3 martie, începând cu ora 09.00 până la 18.00.

Workshopul, care va avea loc la Centrul Chemarea Sufletului, str. Ştefan Luchian (Pictor), nr. 13, este dedicat persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească viaţa şi relaţiile interpersonale, şi care vor să înţeleagă anumite comportamente şi emoţii.

Utilizând metoda ESPERE, psihologul clinician Aleth Naquet va interacţiona cu cei prezenţi, ajutându-i să descopere într-un timp scurt, anumite comportamente şi emoţii, pornind de la întrebări şi cereri concrete, din viaţa de zi cu zi.

Spre exemplu, în urma workshopului veţi putea afla sensul comportamentelor atipice, a stărilor de rău, a bolilor şi a accidentelor.

După participarea la workshop, veţi primi o atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE în colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din România.

Pentru participare, achitaţi 190 de euro până la data de 25 februarie 2013, fie în numerar sau prin virament bancar în acelaşi cont.

Mai multe detalii despre înscrieri, puteţi vizita site-ul: www.amaneser.ro sau puteţi scrie la adresa de e-mail: amaneser@amaneser.ro ori să sunaţi la telefon: Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368.