S-a lansat MedGuru.ro, portal complex de ştiri medicale, sănătatea familiei, stil de viata echilibrat şi dietă (P)

1 2 jpg jpeg

Noul portal poate fi accesat online la adresa www.medguru.ro şi cuprinde sute de articole şi informaţii medicale relevante din categoriile:

- Stil de viaţă sănătos;

- Stil de viaţă echilibrat;

- Alimentaţie sănătoasă;

- Dieta;

- Boli şi stări;

- Sport, yoga şi pilates;

-Sanatatea familiei;

- Medicină naturistă;

- Sănătatea orală;

- Pentru mămici însărcinate.

Accesând o bază de date complexă, care înglobează peste 50.000 de medici, centre medicale, spitale, policlinici, furnizori de servicii şi echipamente din domeniul medical - farmaceutic, medicină veterinară, farmacii, centre de recuperare, cât şi multe alte categorii conexe domeniului medical, se vor identifica cu uşurinţă furnizorii de servicii medicale din fiecare localitate sau judeţ al ţării.

Creat pentru a raspunde intrebarilor referitoare la un stil de viata echilibrat, dieta si sanatatea familiei, MedGuru.ro include sectiuni interactive, cu informatii utile, usor de folosit:

- „Analizatorul de simptome“ şi ,, Boli A – Z “ oferă o listă a celor mai frecvente boli, însoţite de descrieri, evoluţii, tratamente, prevenţie cât şi alte detalii, fiind secţiuni deosebit de utile oricărui cititor.

- Secţiunea ,,Întreabă un expert“ este direct conectată cu medici specialişti din renumite centre medicale şi oferă, gratuit, răspunsuri de specialitate sau o a doua părere în cazul unui diagnostic.

- „Forumul“ MedGuru este o comunitate dedicată celor ce vor să dezbată împreună cu alţi pasionaţi de medicină subiecte de actualitate, sanatatea familiei, dieta şi nu numai.

Prin lansarea conceptului şi a portalului medical MedGuru, FCR Media On Line, deţinătoarea brand-ului Pagini Aurii, confirmă promisiunea de a investi şi dezvolta continuu cele mai avansate platforme de informare în mediul online.

Medguru.ro – paşaportul tău spre sănătate!