S-a descoperit planta care elimină celulele canceroase în 16 ore

1 2 jpg jpeg

Atemisia Annua sau ├«n traducere pelini┼ú─â, cunoscut─â oamenilor ┼či sub denumirea de pelin dulce are capacitatea de a distruge celulele canceroase existente ├«n organism dac─â este administrat─â ├«n combina┼úie cu fierul.

Studiul publicat ├«n ÔÇ×Life ScienceÔÇŁ a dezv─âluit ┼či faptul c─â ├«n trecut substan┼úa activ─â din pelini┼ú─â ┼či anume artemisinina a fost folosit─â cu succes ├«n tratarea diverselor maladii.

Modalitatea de ac┼úionare asupra celulelor fiind aceea c─â fierul eu┼česte s─â fie asimilat de celulele bolave prin intermediul receptorilor de transferin─â, care ajut─â la procesul de separare celular─â. Inclusiv celulele san─âtoase din organism beneficiaz─â de avantajele fierului.

Cite┼čte ┼či: Situa┼úii ├«n care ai nevoie de mai mult fier

Conform studiilor ┼či experimentelor deja efectuate pe aceast─â tem─â s-a ajuns la concluzia c─â aceast─â combina┼úie a fierului cu substan┼úa activ─â a pelini┼úei ajut─â la combaterea acestei teribile boli.

Testat─â pe 55 de tipuri de cancer

Artemisinina a fost izolată pentru prima dată în anul 1972 de către doi savanţi de origine chineză, de la Uiversitatea din Washington. Atunci a fost folosită pentru a combate malaria apărută în timpul războiului din Vietnam.

Află AICI cum te poate ajuta vinul să îţi menţii sănătatea!

Astfel artemisinina a devenit cunoscut─â pentru capacit─â┼úile sale de a trata malaria dar ┼či pentru c─â este eficient─â ├«n lupta tulpinei de Plasmodium care este foarte rezistent─â la medicamente.

A fost testat─â pe 55 de tipuri de celule caceroase ┼či s-a observat astfel c─â are efecte extrem de benefice asupra leucemiei, cancerului de colon, pancreas, prostat─â, cancer de piele, rinichi ┼či chiar tumori cerebrale.

Modalităţi de administrare

Este recomandat ca acest tratament naturist să se ia pe stomacul gol. Se poate lua însă cu puţin iaurt si ulei cu conţinut de omega 3. Cea mai importantă administrare este cea de seara ( bolilor canceroase sunt active noaptea).

├Än cazul ├«n care ai f─âcut tratamente cu raze, nu este recomanat─â administrara ei, deoarece se r─âsp├ónde┼čte fierul ├«n tot organismul. Seara se poate lua dupa cina, dup─â ce trec minimum 3 de la mas─â.