Rusia anunţă că ar fi găsit medicamentul pentru tratarea infecţiei cu coronavirus

1 epidemic 4888794 1920 jpg jpeg

Vin ve┼čti bune din Rusia! Agen┼úia medico-biologic─â a Federa┼úiei Ruse a anun┼úat c─â a creat un preparat pentru tratarea infec┼úiei COVID-19. Medicamentul a fost elaborat dup─â ce a fost consultat─â experien┼úa francez─â ┼či cea chinez─â ├«n acest domeniu.

ÔÇŁMedicamentul are selectivitate ├«nalt─â care blocheaz─â efectul citopatic al coronavirusului ├«n structura celular─â ┼či previne replicarea acestuia, iar efectul imunosupresiv al ÔÇ×MeflochineiÔÇŁ ├«mpiedic─â activarea r─âspunsului inflamator cauzat de virus. Ad─âugarea antibioticelor macrolide ┼či a penicilinelor sintetice nu numai c─â ├«mpiedic─â formarea unui sindrom bacterian-viral secundar, dar v─â permite, de asemenea, s─â cre┼čte┼úi concentra┼úia agen┼úilor antivirali din plasma s├óngelui ┼či pl─âm├ónilor. Acest lucru va oferi un tratament eficient pentru pacien┼úii cu infec┼úie cu coronavirus de severitate variat─âÔÇŁ, a declarat ┼čefa Agen┼úiei medico-biologice a Federa┼úiei Ruse, Veronica Skvor┼úova.

Cercet─ârile au fost realizate ├«n conformitate cu recomand─ârile Organiza┼úiei Mondiale a S─ân─ât─â┼úii ┼či au fost propuse pentru includerea ├«n recomand─ârile metodologice ale Ministerului S─ân─ât─â┼úii din Federa┼úia Rus─â privind prevenirea, diagnosticul ┼či tratarea coronavirusului.

ÔÇŁMai mult ca at├ót, Agen┼úia lucreaz─â pentru a crea, pe baza ┬źMeflochinei┬╗, o schem─â eficient─â ┼či sigur─â pentru prevenirea infec┼úiei cu coronavirus, care nu numai c─â va dep─â┼či inciden┼úa maxim─â, ci o va controla ├«n mod eficient ├«n viitorÔÇŁ, a mai spus Skvor┼úova.