Regim pentru coapse frumoase şi ferme

1 2 jpg jpeg

Te întrebi probabil de ce coapsele sunt cele care se deformează cel mai repede. În primul rând, surplusul de greutate este principala cauză, dar şi circulaţia sangvină proastă provocată de excesul de sare din organism şi de forma pantalonilor pe care-i porţi. O altă cauză comună a coapselor inestetice este consumul unor alimente care au capacitatea de a se transforma imediat în grăsimi şi a se depune pe această parte a corpului: dulciurile, pâinea, băuturile carbogazoase, alcoolul şi strugurii. Dacă vrei să ai coapse bine proporţionate, trebuie să consumi legume, cereale integrale, produse lactate degresate şi carne slabă. Pentru că obiceiurile alimentare sunt greu de schimbat de la o zi la alta, îţi propunem un regim alimentar conceput special pentru a–ţi contura frumos zona coapselor.

Mai poţi citi pe aceeaşi temă:

Talie de viespe? O poţi avea!

3 paşi simpli pentru o talie de viespe

Îngroşarea taliei creşte riscul de cancer intestinal!

Regim pentru coapse frumoase şi ferme - Ziua 1

1 fruct proaspăt

70 g brânză degresată de vaci amestecată cu 1 linguriţă de ulei şi 1 linguriţă de verdeţuri mărunţite, fără sare

½ cană de fulgi de cereale amestecate cu lapte degresat

½ felie de pâine integrală unsă cu 1 linguriţă de gem

ceai (negru, verde sau din plante)

1 pahar cu kefir sau 1 iaurt degresate

legume proaspete amestecate cu 1 linguriţă de ulei şi 1 vârf de cuţit de sare

2 linguri de hrişcă sau orz fierte

apă plată

1 fruct proaspăt

1 pahar cu kefir sau 1 iaurt degresate

100 g carne de vită sau carne de pui fiartă sau 150 de g de carne pregătită la cuptor, fără ulei

legume proaspete amestecate cu 1 linguriţă de ulei şi 1 vârf de cuţit de sare

ceai sau apă plată

Regim pentru coapse frumoase şi ferme - Ziua 2

2 jpg jpeg

Mic dejun

1 fruct proaspăt

1 ou fiert tare

½ cană de ovăz cu lapte degresat

½ felie de pâine integrală unsă cu 1 linguriţă de gem

ceai (negru, verde sau din plante)

1 măr

salată verde amestecată cu 2 linguri de iaurt sau smântână slabă şi 1 vârf de cuţit de sare

2 linguri de hrişcă sau orz fierte

apă plată

Continuare pe clickpentrufemei.ro