Promoţii în luna noiembrie pentru bolnavii de diabet

1 2 jpg jpeg

Bolnavii de diabet pot beneficia de promoţii în farmacii pe toată perioada lunii noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Diabetului, marcată pe 14 noiembrie.

La promoţie este şi trusa „Accu-Check Active”. Aceasta este completă, cu ajutorul ei persoanele cu diabet putându-şi monitoriza singure valorile glicemiei, dar putând şi ajusta regimul alimentar astfel încât fiecare masă să devină delicioasă.

Pentru persoanele cu diabet este foarte important să ştie ce cantitate de carbohidraţi consumă pe parcursul unei zile.

Tratamentul prescris de medic poate da rezultate numai dacă este însoţit de un stil de viaţă echilibrat, iar alimentaţia ocupă cel mai important loc.

Trusa conţine: un glucometru, 10 teste, un dispozitiv de înţepare, 10 lanţete, un cântar de bucătărie, o broşură cu două reţete pentru Crăciun, un ghid nutriţional de buzunar.

Pentru informaţii despre soluţiile pentru gestionarea diabetului şi monitorizarea corectă a glicemiei, persoanele interesate pot suna la Helpline Accu-Chek 0800.080.228, număr de telefon gratuit, apelabil din orice reţea, sau pot vizita pagina de internet www.accu-chek.ro.