Produsele apicole ApiLand - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier (P)

1 2 png png

Produsele apicole reprezintă remedii naturale foarte eficiente pentru stimularea imunităţii, care pot fi consumate cu plăcere de întreaga familie. Datorită compoziţiei complexe, produsele apicole sunt o sursă importantă de sănătate şi energie, şi, totodată, reprezintă un ajutor important al sistemului nostru imunitar. ApiLand recomandă următoare produse apicole pentru o imunitate de fier: Lăptişor de matcă pur

Lăptişorul de matcă pur reprezintă hrana exclusivă a mătcilor, dar şi unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Datorită compoziţiei sale complexe, lăptişorul de matcă pur oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acid 10-HDA, substanţă activă cu efect antibacterian, antifungic şi antiviral, esenţială pentru stimularea sistemului imunitar.

Beneficii:

● Creşte imunitatea şi rezistenţa la efort fizic şi intelectual. Este foarte recomandat mai ales copiilor, care au nevoie atât de o imunitate puternică, cât şi de o bună capacitate de memorare şi concentrare.

● Previne şi ameliorează simptomele de răceală şi gripă, fiind un aliat puternic în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor care produc aceste afecţiuni.

“Folosesc lăptişorul de matcă din 2014 şi sunt foarte mulţumit de el şi de beneficiile consumului acestuia, în special de efectele benefice asupra sistemului imunitar.”

Bogdan P., 28 ani, Oradea

“În urma consumului de lăptişor de matcă, copiii mei nu au mai utilizat antibiotic de 5 ani.”

Mirela F., 37 ani, Bucureşti

2 png png

Polenul crud reprezintă sursa de hrană a albinelor, dar şi un remediu eficient pentru o imunitate puternică. În polenul crud se găsesc toate elementele chimice aflate în corpul uman: vitamine hidrosolubile (vitamina C,D,B şi E) şi liposolubile (vitamina A), acid folic şi numeroase minerale precum magneziu, zinc şi calciu. Acesta are un puternic efect antioxidant (este o sursă bogată de seleniu) şi este foarte benefic în afecţiunile aparatului respirator.

Beneficii:

● Fortifică sistemul imunitar şi creşte nivelul de energie al organismului. Are un conţinut bogat de vitamine, minerale şi antioxidanţi şi alte substanţe esenţiale care lipsesc adeseori din alimentaţia noastră.

● Combate oboseala cronică şi anemia, favorizează eliminarea stresului şi suplineşte carenţele alimentare, fiind un excelent antianemic, energizant şi vitaminizant natural.

“În urma consumului de polen crud primăvara şi toamna, fiicele mele au răcit foarte rar.”

Irina N., 39 ani, Bucureşti

“Consum polen crud şi lăptişor de matcă şi, datorită acestor produse, sănătatea mi s-a îmbunătăţit, am energie, nu mai sunt obosită, nu am mai fost răcită de 3 ani de când consum aceste produse, nu mai fac alergii, am o digestie bună.”

Atena N., 47 ani, Sânnicolau Mare

2 png png

Propolisul este o substanţă răşinoasă folosită de albine pentru astuparea crăpăturilor stupului, fiind un mijloc de apărare împotriva microbilor şi a mucegaiurilor. Pentru om acesta reprezintă unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Propolisul ajută la întărirea imunităţii, fiind totodată foarte eficient şi în tratarea răcelii şi gripei, datorită puternicelor sale proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice şi regeneratoare.

Beneficii:

● Întăreşte sistemul imunitar şi stimulează formarea de anticorpi, fiind recomandat atât în sezonul rece, cât şi primăvara şi toamna, când avem o imunitate precară.

● Previne şi tratează răceala şi gripa, fiind considerat unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.

● Ucide un spectru larg de bacterii şi virusuri şi protejează căile respiratorii, având puternice proprietăţi antiseptice şi antibacteriene.

“Tinctura de propolis este antibioticul nostru de vreo 20 de ani.” Elisabeta M, 50 ani, Deva

“Folosesc tinctura de propolis de fiecare dată când răcesc sau am dureri în gât şi de fiecare dată efectul este cel aşteptat. Recomand din toată inima.” Mioara R. 43 ani, Vaslui

Descoperă întreaga gamă de produse apicole pe

!

Comandă produse apicole de pe

şi ai 10% reducere!

* Reducerea de 10% este valabilă în perioada 01 - 15.11.2017. Codul de reducere este: CLICK şi se aplică în coşul de produse.