Probleme cu căderea părului? Încearcă aceste măşti de păr!

1 2 jpg jpeg

Atunci, cele mai multe femei apelează la metode alternative, cum sunt măştile de păr, deoarece promovează creşterea şi menţinerea părului sănătos şi mătăsos. Există diverse reţete de măşti pe care le poţi face acasă. Sunt cele mai eficiente în rezolvarea problemei pierderii firelor de păr.

Mască de păr pe bază de avocado

Avocado este bogat în acizi graşi omega 3, care hidratează părul şi promovează creşterea firelor de păr de la rădăcină. Mai mult decât atât, proprietăţile antiinflamatorii prezente în fruct face scalpul foarte sănătos şi îmbunătăţeşte textura părului.

Ai nevoie de:

- 1 avocado copt - ½ cană de lapte - 1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare:

Taie pe jumătate avocadoul şi scoate pulpa fructului. Pune într-un vas toate ingredientele enumerate şi amestecă bine cu o lingură. Pasta obţinută o aplici pe rădăcinile şi vârfurile părului şi se lasă să acţioneze timp de 15-20 de minute, apoi clăteşti cu apă rece. Repetă acest tratament natural de 2-3 ori pe săptămână dacă vrei să nu te mai confrunţi cu căderea părului.

Mască de păr pe bază de banană

O altă mască de păr foarte eficientă şi care este ideală pentru împiedicarea căderii firelor de păr este cea pe bază de banană. Banana este bogată în antioxidanţi, uleiuri naturale, potasiu şi vitamine, care acţionează împotriva căderii părului.

Găseşti mai multe idei de măşti contra căderii părului AICI