Preţuri de vacanţă pentru testele COVID-19, la SANADOR

1 vizual testare vacanta jpg jpeg

Dacă ai plănuit să pleci în vacanţă către o destinaţie unde îţi este necesar test antigenic rapid sau test RT-PCR pentru detecţia COVID-19 la îmbarcare sau la graniţă, poţi efectua aceste teste la preţuri speciale, la SANADOR, cu rezultat rapid şi în limba engleză.

La SANADOR, testul RT-PCR costă doar 195 de lei, iar testul antigenic rapid doar 72 de lei. Rezultele pot fi eliberate, la cerere, inclusiv în limba engleză, cu cod QR, şi pot fi accesate online.

Testul RT-PCR, care identifică ARN-ul viral din exsudatul nazofaringian prin tehnici de biologie moleculară, este cel mai performant test disponibil pe piaţă şi poate recunoaşte chiar şi cantităţi foarte mici de virus SARS-CoV-2.

La SANADOR, rezultatul testului este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR şi poate fi eliberat, la cerere, şi în limba engleză, cu cod QR.Recoltările se fac doar cu programare, prin Call Center 021.9699 – disponibil nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site-ul SANADOR.

SANADOR deţine singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecţia si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obţinută de la RENAR – organismul naţional de acreditare – la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea şi competenţa în domeniul biologiei moleculare.

Pentru testele antigenice rapide, recoltarea se face din exsudatul nazofaringian, iar rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute.

Acest tip de testare are, în general, rolul de screening. Un rezultat pozitiv trebuie, de regulă, confirmat prin testare de tip RT-PCR. Aceste teste au o specificitate mare (puţine rezultate fals pozitive), dar sensibilitatea este redusă în comparaţie cu metoda RT-PCR (mai multe rezultate fals negative).

Testele antigenice rapide se pot realiza, la cerere, cu programare prealabilă prin Call Center - 021.9699, disponibil nonstop, dar şi direct prin prezentarea la unul din punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru.

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere pentru pacienţii săi în contextul pandemiei actuale, prin gama completă de testări de detecţie virus, de detecţie anticorpi declanşaţi de virus sau de vaccinarea împotriva COVID-19, prin pachetul complex şi complet de evaluare post-COVID şi programele de recuperare, dar şi prin organizarea unui centru autorizat de vaccinare anti-COVID.