Premium Resveratrol: Sursa naturală a longevităţii (P)

1 2 jpg jpeg

Premium Resveratrol este un supliment alimentar creat special pentru inhibarea factorilor ce duc la imbatrnirea pielii si a celulelor. Suplimentul asigura doza de resveratrol necesara organismului pentru a-si asigura longevitatea.

Sezonul rece este ideal pentru a remedia excesele facute pe timpul verii, dar si pentru a te pregati pentru primavara. Resveratrolul este o substanta ce se gaseste in multe fructe si legume specifice sezonului cald, precum strugurii rosii, mure, prune, afine sau fasole rosie. Pe timpul iernii insa, organismul tau nu are de unde sa-si ia doza naturala e resveratrol, prin urmare o cura cu suplimentul alimentar Premium Resveratrol este indicata.

Elixirul tineretii intr-o capsula de Premium Resveratrol

Resveratrolul este o substanta cu puternice proprietati antioxidante, descoperita in anii ‘40 de catre un cercetator japonez. Identificata intial intr-o planta toxica si apoi in strugurii rosii, resveratrolul a devenit un ingredient de baza in industria cosmetica datorita efectelor sale anti-imbatranire. Trans-resveratrolul, forma cea mai activa a resveratrolului, este un aliat important in prevenirea afectiunilor cardiovasculare si cerebrale. Totodata, ajuta la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale si are caracteristici anti-cancerigene.

Resveratrolul este considerat cel mai puternic antioxidant natural din lume.

Ia-ti la revedere de la riduri, piele pigmentata sau imbatranita prematur de la expunerea la soare. Trans-resveratrolul in combinatie cu ingredientele care formeaza Premium Resveratrol (ulei si lecitina din soia, ceara de albine) te protejeaza impotriva radicalilor liberi si a degradarii celulare. Nu-ti lasa pielea sa-si piarda din elasticitate si fata sa imbatraneasca prematur, cand exista o solutie pentru mentinerea tineretii.

Studiile au demonstrat ca trans-resveratrolul nu are efecte secundare, iar administrarea lui sub forma de supliment alimentar nu este toxica.

Formula ideala pentru sanatatea ta

Trans-resveratrolul este un antioxidant puternic, care si-a dovedit eficacitatea impotriva multor afectiuni. Ingredient de baza in industria cosmetica pentru fabricarea produselor anti-imbatranire, folosit sub forma de supliment alimentar de la COSMO PHARM®, Premium Resveratrol ajuta la functionarea normala a organismului uman.

1. Remediu natural pentru intarirea sistemului imunitar.

2. Poate contribui la preintampinarea infarctului miocardic si a altor afectiuni cardiovasculare.

3. Detoxifiant natural datorita propritatilor sale antioxidante ( mai puternice de 20 de ori decat vitamina C).

4. Poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale si a valorilor normale ale colesterolului.

5. Are capacitati antiinflamatorii si antitumorale.

6. Contribuie la normalizarea nivelului colesterolului, protejand sistemul cardiovascular

7. Improspateaza capacitatea memoriei si poate imbunatati vederea

Spune stop imbatranirii cu cel mai puternic antioxidant de pe piata produselor naturiste. Mentine-te mereu tanar cu o doza suplimentara de Resveratrol !

La

, ne preocupa sa-ti aducem

® !