Pregăteşte-ţi pielea pentru plajă!

1 2 jpg jpeg

Autobronzantul maschează vergeturile

Apariţia la plajă în costum de baie nu trebuie să îţi provoace frustrări şi nesiguranţă. Orice femeie îşi doreşte să mascheze cât mai bine micile imperfecţiuni. Dacă ai vergeturi al căror aspect te deranjează, o soluţie ar fi să aplici o cantitate mică de autobronzant pe zonele cu probleme. Produsul le va estompa. Când pielea este albă şi te expui pentru prima dată la soare, e posibil ca aceste linii fine să se accentueze mai mult, aşa că puţin autobronzant sau pudră bronzantă te fac să te simţi mai confortabil.

Estompare cu mască din avocado

O mască naturală care îmbunătăţeşte aspectul pielii, făcând vergeturile să fie mai puţin vizibile se prepară din o jumătate de avocado, 6 capsule de vitamine E, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri gel de aloe vera şi 2 capsule de 50 mg zinc praf sau 5 picături de zinc lichid. Se zdrobeşte avocado până obţii o pastă, apoi se amestecă cu restul ingredientelor. Se întinde crema pe zonele cu vergeturi şi se lasă să acţioneze 30 de minute. Se clăteşte cu apă călduţă.

Hidratare cu ulei de ricin şi de migdale

Pentru a da strălucire pielii şi a diminua aspectul vergeturilor, zonele pe care acestea apar trebuie hidratate intens. O soluţie la îndemână constă în folosirea, în fiecare seară, a unui amestec din ulei de ricin şi ulei de migdale. Uleiul de migdale poate fi înlocuit şi cu cel de măsline. Adaugă câte o capsulă de vitamina A şi E, pentru şi mai multă hidratare. Masează uşor zonele cu probleme.

Citeşte mai multe pe această temă AICI