Pregăteşte-te de Black Friday cu un scurt şi eficient ghid de cumpărături

1 thumbnail clicksanatate ro 1 jpg jpeg

Aştepţi Black Friday cu nerăbdare, faci cumpărături, după care realizezi că nu aveai nevoie chiar de tot ce ai comandat? Se întâmplă multora, însă poţi evita acest risc cu un mic plan realizat înainte de acele zile de reduceri. Pentru că Black Friday bate la uşă, iată mai jos un scurt ghid care să te ajute să marchezi această “sărbătoare a ofertelor atractive” cu produsele potrivite, dar fără a face gaură în bugetul familiei.

Stabileşte-ţi un maxim al cumpărăturilor de Black Friday

Avem întotdeauna în minte un plan al lucrurilor de care avem nevoie, dar ştim cu toţii cât de tentantă poate fi dimineaţa de Black Friday. Dacă eşti un pasionat al acestei “sărbători”, cu siguranţă nu te vei rezuma la “produsele necesare”. Tocmai de aceea, ar fi înţelept ca înainte să îţi stabileşti clar care este suma maximă pe care o poţi cheltui.

Scrie-ţi lista produselor de care aveţi nevoie, tu şi familia ta

Da, probabil te-ai gândit îndelung la acestea, dar este altceva atunci când le scrii şi le vezi clar astfel, poţi face estimări de preţ şi vei avea o sumă totală pentru aceste produse. Acest pas te va ajuta poate cel mai mult în procesul de “research” şi organizare.

Recomandat aici ar fi să stabileşti clar ce îţi doreşti să cumperi de Black Friday pentru fiecare membru al familiei tale, fie că ne referim aici la necesităţi, preferinţe sau obiectele pe care vrei să le faci cadou.

În vreme ce pentru femei este mai simplu pentru că, în cazul lor, nu dai niciodată greş cu o eşarfă specială, un parfum bun sau un accesoriu chic, în cazul bărbaţilor lucrurile par mai complicate. În sezonul rece, mergi la sigur cu un trening barbati - e comod, util şi, dacă îţi faci cumpărăturile de pe Fashion Days, şi la modă.

Bineînţeles, poţi jongla mereu cu preferinţele, mai ales în materie de vestimentaţie pentru că Fashion Days a pregătit o secţiune specială dedicată Black Friday, tocmai pentru a-ţi face cumpărăturile mai plăcute şi mai uşoare.

2 thumbnail clicksanatate ro 2 jpg jpeg

Vizitează din timp site-urile de pe care vrei să îţi faci cumpărăturile

Nu te rezuma la o “răsfoire” sporadică a acestor platforme cu 1-2 ore înainte de Black Friday. Compară preţuri, vezi produse, studiază şi alte site-uri – toate pentru a vedea cât de avantajos ar fi să comanzi dintr-un anume loc.

Fă-ţi cont la site-urile preferate

În ziua de Black Friday, mulţi vor accesa internetul, aşa că datele tehnice trebuie introduse cât mai repede, asta pentru a fi sigur că prinzi produsul dorit la preţul afişat. Riscul de “stoc epuizat” se diminuează dacă îţi faci din timp cont pe site-urile preferate, îţi setezi acolo detalii precum adresa sau contul bancar. Doar astfel vei face cumpărături avantajoase de Black Friday cu un singur click.

Aminteşte-ţi că şi mâine e o zi!

Da, de Black Friday toate preţurile o iau în jos şi este foarte posibil ca ofertele de acum să nu se mai regăsească o bună bucată de timp pe site-urile respective. Totuşi, priveşte această zi ca pe o relaxare, ca pe o sărbătoare a preţurilor mici, dar care, poate, nu-ţi va împlini chiar toate dorinţele. Bifează mai întâi produsele de pe listele de mai sus, asigură-te că nu îţi depăşeşti bugetul şi nu te întrista dacă nu ai reuşit să pui în coş chiar tot ce ţi-ai dorit. Până la urmă, aminteşte-ţi că Sărbătorile de iarnă bat şi ele la uşă.

Black Friday vine, ca în fiecare an, cu mult entuziasm şi promisiuni frumoase. E plăcut să poţi face cumpărături la preţuri mici, să îţi întregeşti garderoba sau să adaugi în designul casei tale acele piese pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna. Cu puţină cumpătare şi organizare, vei putea face toate astea, fiind totodată şi la adăpostul cumpărăturilor în exces.