Poţi concepe un copil, chiar dacă ai diabet

1 2 jpg jpeg

Oamenii de ┼čtiin┼ú─â aduc argumente ├«ncurajatoare femeilor care pl─ânuiesc s─â aib─â copii, de┼či sufer─â de diabet.

Dac─â adop┼úi o diet─â echilibrat─â, iei suplimente de vitamine precum este acidul folic ┼či faci mi┼čcare regulat, spun exper┼úii ├«n domeniu, ├«┼úi po┼úi ├«mplini visul, care p├ón─â acum ┼úi s-a p─ârut, poate, cea mai grea provocare a vie┼úii.

Lucrurile sunt mai simple dec├ót te a┼čteptai. Cel pu┼úin a┼ča sus┼úin studiile cu rezultate concrete.

Include ├«n meniul t─âu scor┼úi┼čoara ┼či ceaiul verde.

Scor┼úi┼čoara ┼úine sub control sensibilitatea la insulin─â ┼či reduce nivelul de glucoz─â din s├ónge. Dac─â iei ├«n fiecare zi c├óte o jum─âtate de linguri┼ú─â de scor┼úi┼čoar─â, ca adaos la diferite b─âuturi ori deserturi, po┼úi beneficia de o ├«mbun─ât─â┼úire a sensibilit─â┼úii la insulin─â.

Mai mult dec├ót at├ót, scor┼úi┼čoara te ajut─â s─â-┼úi p─âstrezi ├«n limite normale greutatea corporal─â ┼či ac┼úioneaz─â ca un scut ├«mpotriva bolilor de inim─â.

├Äncearc─â timp de o lun─â s─â consumi aproximativ 1 gram din acest praf ro┼čiatic ┼či vei constata la analize o sc─âdere a nivelului de zah─âr din s├ónge.

Ceaiul verde. Spre deosebire de alte frunze din care se pot face decocturi ┼či infuzii, cele de ceai verde sunt nefermentate ┼či au un con┼úinut ridicat de polifenoli. Ace┼čtia sunt antioxidan┼úi puternici, hipoglicemici, care ┼úin sub control eliberarea zah─ârului din s├ónge ┼či ajut─â corpul s─â utilizeze insulina mai bine.