Poftiţi la bunătăţi cu miere!

1 2 jpg jpeg

Între 22 şi 24 aprilie, eşti invitat să participi pe Platforma Apicolă Băneasa, din Bucureşti, la Târgul Naţional al Mierii.

Te vor aştepta zeci de apicultori cu miere de diferite sortimente, propolis, polen şi cu făguraşi de miere ori cu siropuri. Vei putea alege şi din zecile de tipuri de suplimente nutritive şi cosmetice apicole pe bază de produse apicole.

La târg le vei întâlni şi pe colegele noastre de la revista ”Click! Poftă bună” , care vor oferi, ca de obicei, demonstraţii de gătit şi consursuri cu premii, atât sâmbătă, cât şi duminică.

Vei putea degusta din prăjitura Mieroasă, cu biscuiţi, caise confiate, dar şi din friptura cu bere neagră. Ambele bunătăţi, asezonate din belşug cu miere. Sâmbătă, la prânz, te vei putea întâlni la standul ”Click! Poftă bună” cu vedeta TV de la emisiunea ”Trăsniţi în NATO”, Raluca Guslicov.

Aşadar, în weekendul 20-22 aprilie eşti aşteptat cu întreaga familie pe bulevardul Ficusului nr.42, să petreci momente frumoase la cel mai dulce târg al primăverii!