Petrece un weekend altfel la Roaba de Cultura

1 roaba de cultura jpg jpeg

Cu mic cu mare, in acest sfarsit de saptamana puteti vizita oaza de liniste, verde si incarcata cu energie pozitiva de la Roaba de Cultura, pentru ca va asteapta surprize numeroase.

Organizatorilor le place sa impartaseasca mici bucurii cu oamenii care pasesc pe acest taram si se joaca impreuna la firul ierbii, astfel ca va fac invitatii de weekend…..un pic altfel! Fie ca veniti singuri, cu prietenii sau cu familia, cu siguranta va veti bucura de oaza de liniste pusa la dispozitie!

Sesiunile de yoga pentru parinti si piticii lor sau doar pentru adulti va vor incarca cu energie pozitiva!

Apoi sunteti invitati la un super show cu Trupa íELE, prima si singura trupa feminina de improvizatie din Romania. O sa radeti serios! Programul continua cu o surpriza perfecta pentru jumatatea voastra - filmul A Star Is Born - unul dintre filmele acelea pentru care merita sa-ti faci loc in program si sa te bucuri de o poveste intensa, indiferent de drama pe care o ofera. Duminica veti redescoperi bucuria de a face sport! Reprezentantii HomeTraining TV va invita la Adunare pentru Miscare si va asigura ca veti avea o experienta placuta, cu antrenamente functionale sustinute de Predoi Flavius, Madalina Predoi, Diana Bulimar: trasee aplicative (Exatlon), kinetoterapie si stretching. Toate acestea intr-un spatiu cu pufi, umbrare, muzica, seturi de joaca pentru cei mari si cei mici si, in plus, toata lumea are acces Wi-Fi gratuit!