Peste 2.700 de persoane au alergat la cea de-a V-a ediţie a crosului Casiopeea

1 2 jpg jpeg

Duminică, 28 septembrie, 2014 s-a desfaşurat a 5-a ediţie a Crosului Casiopeea Bucureşti. Peste 2700 de persoane au luat startul la cele 4 categorii ale competiţiei (copii, adolescenţi, adulţi şi marsul familiei).

De la mic la mare, toţi cei înscrişi au parcurs traseele stabilite de organizatori iar primii ajunşi la linia de finiş au primit premii importante din partea sponsorilor şi organizatorilor. Asociaţia Casiopeea este promotoarea unui stil de viaţă sănătos şi prin sport şi a ajutat în ultimii 5 ani femeile care au suferit o operaţie de mastectomie cu peste 1000 proteze donate. Toţi cei care au luat parte la cursă au beneficiat de un voucher constând într-o ecografie sau mamografie în cadrul reţelei de clinici Anima. Peste 1700 de angajaţi ai companiilor mari, mici şi mijlocii din cele 26 de corporaţii înscrise la cursa Corporate au fost prezenţi alături de familii, prieteni şi colegi, demonstrandu-ne şi în acest an importanţa implicării sociale ale companiilor. Ne-au onorat cu prezenţa prietenii şi susţinătorii cauzei roz: fostele sportive de performanţă Ruxandra Dragomir şi Laura Badea, actriţa Monica Davidescu, Chef Nicolai Tand. Aceştia, alături de prietenii noştri care nu au fost prezenţi la cros, au lansat un mesaj de încurajare femeilor care sunt atinse de cancer pentru a lupta şi a-şi recâştiga sănătatea şi feminitatea. Le puteţi asculta mesajele de încurajare aici: https://www.youtube.com/watch?v=H4EqDXDbRdA&feature=youtu.be Bineînţeles, distracţia şi voia bună au fost prezente pe tot parcursul crosului, prin diversele şi coloratele momente sportiv-artistice ale trupelor de majorete Crazy Bum, Amadeus, BimBam, Trouble Crew.

Spiritul de veselie a fost menţinut în permanenţă de MC-ul evenimentului, Mirela Retegan care a însufleţit toate momentele de pe scenă şi din Satul Casiopeea.