Ochiul uscat, un pas în spate. Systane Hydration, un pas în faţă (P)

1 2 jpg jpeg

Vântul, motivul uscăciunii ochilor

Una dintre cauzele apari┼úiei ochiului uscat este expunerea la v├ónt. Ochii expu┼či timp ├«ndelungat la factorii de mediu favorizan┼úi devin, ├«n timp, sensibili, iar filmul lacrimal va fi afectat ┼či nefunc┼úional. Acest lucru ├«nseamn─â c─â lacrimile nu sunt produse ├«n cantitate suficient─â sau se evapor─â mult prea repede.

Systane Hydration picături oftalmice lubrifiante, soluţia inteligentă pentru ochiul uscat

Lacrimile artificiale Systane Hydration, cu HP-Guar (hidroxipropil guar) ┼či hialuronat de sodiu, ofer─â o ameliorare avansat─â a simptomelor de ochi uscat, reface straturile interne ale filmului lacrimal (stratul apos ┼či mucinic) ┼či hidrateaz─â suprafa┼úa ocular─â pe o durat─â mai lung─â comparativ cu acidul hialuronic simplu.

Systane Hydration pic─âturi oftalmice lubrifianteeste un produs steril. Pic─âturile pot fi utilizate la nevoie pe durata ├«ntregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia ┼či rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extins─â din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).

Systane Hydration este un dispozitiv medical ce se poate elibera fără prescripţie medicală. Este disponibil în farmacii.

Ref.:

1.Systane Hydration - Instrucţiuni de utilizare

2.www.systane.ro

[Surse: Site, Prospect, Brief,Dosar Familia Systane ÔÇô Gama complet─â]

SYS201610014