Ochiul uscat, un pas în spate. Systane Hydration, un pas în faţă (P)

1 2 jpg jpeg

Vântul, motivul uscăciunii ochilor

Una dintre cauzele apariţiei ochiului uscat este expunerea la vânt. Ochii expuşi timp îndelungat la factorii de mediu favorizanţi devin, în timp, sensibili, iar filmul lacrimal va fi afectat şi nefuncţional. Acest lucru înseamnă că lacrimile nu sunt produse în cantitate suficientă sau se evaporă mult prea repede.

Systane Hydration picături oftalmice lubrifiante, soluţia inteligentă pentru ochiul uscat

Lacrimile artificiale Systane Hydration, cu HP-Guar (hidroxipropil guar) şi hialuronat de sodiu, oferă o ameliorare avansată a simptomelor de ochi uscat, reface straturile interne ale filmului lacrimal (stratul apos şi mucinic) şi hidratează suprafaţa oculară pe o durată mai lungă comparativ cu acidul hialuronic simplu.

Systane Hydration picături oftalmice lubrifianteeste un produs steril. Picăturile pot fi utilizate la nevoie pe durata întregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia şi rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extinsă din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).

Systane Hydration este un dispozitiv medical ce se poate elibera fără prescripţie medicală. Este disponibil în farmacii.

Ref.:

1.Systane Hydration - Instrucţiuni de utilizare

2.www.systane.ro

[Surse: Site, Prospect, Brief,Dosar Familia Systane – Gama completă]

SYS201610014