O veste bună: Berea te ajută să învingi astenia de primăvară

1 2 jpg jpeg

Este foarte important ca la ├«nceput de prim─âvar─â s─â ajut─âm, ├«ncet-├«ncet, organismul s─â ias─â din aceast─â stare for┼úat─â de condi┼úiile meteo, apel├ónd la o diet─â c├ót mai echilibrat─â care s─â con┼úin─â obligatoriu alimente c├ót mai bogate ├«n antioxidan┼úi ┼či s─â te ajute s─â ├«nvingi astenia.

ÔÇ×Organismul nostru resimte anumite caren┼úe nutri┼úionale la trecerea dintre iarn─â ┼či prim─âvar─â. De aceea, pentru a-l ajuta s─â se adapteze la noile condi┼úii meteo este necesar s─â acord─âm o mai mare aten┼úie alimenta┼úiei. Se recomand─â includerea ├«n meniu a unor alimente cu aport crescut de antioxidan┼úi care ajut─â restabilirea unui tonus bun ┼či care, desigur, nu afecteaz─â silueta, o alt─â condi┼úie a st─ârii de bine a organismuluiÔÇŁ, a declarat Corina Zugravu, pre┼čedinta Centrului de Studii despre Bere, S─ân─âtate ┼či Nutri┼úie.

Ceaiul verde detoxific─â ┼či men┼úine silueta

Ceaiul verde este o surs─â foarte bogat─â de antioxidan┼úi care contribuie la eliminarea toxinelor acumulate de organism pe parcursul iernii. ├Än timpul sezonului rece, aportul de vitamine ┼či minerale este redus, de aceea, odat─â cu trecerea la un nou anotimp, organismul nostru tinde s─â consume mai mult─â energie dec├ót produce. Ceaiul verde este un bun remediu ├«n acest sens, fiind o foarte bun─â surs─â de energie, care revitalizeaz─â organismul ┼či, totodat─â, ├«l protejeaz─â de factori externi precum poluarea sau stresul. ├Än acela┼či timp, extractul de ceai verde contribuie la o bun─â func┼úionare a metabolismului ┼či a sistemului digestiv, fiind eficient pentru detoxifierea rapid─â ┼či eficient─â a organismului.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI