O gamă celebră de dermato-cosmetice s-a lansat şi în România

1 2 jpg jpeg

Despre calităţile produselor dedicate exclusiv frumuseţii şi sănătăţii tenului şi pielii, disponibile acum şi în farmaciile Catena, au vorbit Federico Monaci şi Alessandra Tavecchio, reprezentanţii Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena şi Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena.

RILASTIL se poziţionează pe segmentul dermato-cosmetice premium şi conţine produse care se adresează principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici şi xeroză.

Eficienţa produselor este garantată de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea formulelor, studii clinice şi prelucrare de calitate.

Misiunea este aceea de a oferi clienţilor produse dermato-cosmetice realizate în conformitate cu parametrii stricţi ai industriei farmaceutice, pentru a obţine rezultate remarcabile, o stare de bine şi o calitate optimă a vieţii.

Compania a investit în primul rând, în cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea şi pentru a găsi formule şi ingrediente active pentru a le remedia.