O bacterie poate stopa îmbătrânirea

1 2 jpg jpeg

Bacteria Bacillius F a fost descoperit─â ├«n solurile ├«nghe┼úate arctice din Siberia, de c─âtre cercet─âtorii de la Acamedia de ┼×tiin┼ú─â din Rusia.

În cadrul experimentului efectuat pe cobai, bacteria Bacillius F a demonstrat calităţi de încetinire a procesului de îmbătrânire.

Savan┼úii ru┼či au injectat cobaii cu aceast─â bacterie ┼či au observat c─â pe l├óng─â oprirea evolu┼úiei ├«mb─âtr├óniri, injec┼úiile cu bacteria Bacillius F le-a ├«nt─ârit sistemul imunitar. Aceste descoperiri au fost catalogate de exper┼úii ru┼či drept ÔÇ×impresionanteÔÇť.

ÔÇ×├Än primul r├ónd, studiul a vizat imunitatea ┼či activarea ei rapid─âÔÇť, au declarat oamenii de ┼čtiin┼ú─â ru┼či pentru publica┼úia cosmosmagazine.com.

├Än urma investiga┼úiilor, sistemul de ap─ârare natural al cobailor a cunoscut o cre┼čtere cu 20-30% mai mare dec├ót la ├«nceputul experimentului. De asemenea, injec┼úiile cu aceast─â bacteria au condus la reducerea num─ârului de cazuri de orbire ┼či de senilitate.

Bacteria Bacillius F însă nu a dovedit proprietăţi de prevenire sau oprire a tumorilor.

Bacteria a fost descoperit─â ├«n subsolurile arctice ├«nghe┼úate din Iacu┼úia, Siberia Oriental─â. Oamenii de ┼čtiin┼ú─â au examinat-o ┼či au g─âsit c─â aceasta se poate reproduce doar la temperatura de 5 grade Celsius.