Nucile caju, gustarea sănătoasă din fiecare zi

1 2 jpg jpeg

Pe lângă beneficiile pe care le au asupra pielii şi părului, substanţele nutritive care se găsesc în nucile caju previn afecţiuni ale sistemului cardiovascular, nervos şi osos, reduc nivelul de colesterol rău din organism şi altele.

Iată care sunt beneficiile nucilor caju asupra sănătăţii!

Previn cancerul

Nucile caju conţin flavonoide – ele au capacitatea de a combate dezvoltarea celulelor cancerigene. Printre tipurile de cancer pe care le poţi preveni dacă începi să mănânci în fiecare zi nuci caju sunt: cancer de colon şi cancerul de prostată.

Îmbunătăţesc sănătatea inimii

Nucile caju nu conţin niciun fel de grăsime care să influenţeze funcţia inimii. În plus, antioxidanţii prezenţi în nucile caju previn afecţiunile cardiovasculare.

Îmbunătăţesc sănătatea sistemului osos

Mineralele prezente în nucile caju (calciu, magneziu, fosfor) îmbunătăţesc sănătatea sistemului osos, dar şi dezvoltarea lor sănătoasă.

Citeşte mai multe pe această temă AICI