Nu rata oferta verii: revista Click! Sănătate plus loţiune de plajă rezistentă la apă

2 oferta click sanatate plus lotiune jpg jpeg

Noul număr al revistei „Click! Sănătate“ vine la pachet cu o surpriză pe care te sfătuim să nu o ratezi. Oferta este deja pe piaţă, în tiraj limitat.

Ştim că îngrijirea pielii, mai ales pe o vreme caniculară şi, totodată, pretenţioasă, este o provocare, aşa că îţi venim în ajutor. Loţiunea rezistentă la apă, îmbogăţită cu ulei de argan, recunoscut pentru calităţile cu care răsfaţă pielea şi o hrăneşte în profunzime, este oferită cu revista „Click! Sănătate“, la preţ promoţional.

Din gama Gerocossen Sun, am ales un lapte cu factor de protecţie 20, pentru că ştim cât de important este obţinerea unui bronz uniform şi sidefat. Profită de oferta verii, numărul de iulie al revistei „Click! Sănătate“ plus loţiunea rezistentă la apă cu ulei de argan, de 200 ml, potrivită pentru întreaga familie. Oferta este deja pe piaţă, dar tirajul este limitat.

La preţul de 10 lei, primeşti laptele protector şi revista de 82 de pagini, din care vei afla o mulţime de lucruri interesante şi utile pentru o viaţă sănătoasă. Răsfoindu-i paginile, vei descoperi cum tratezi crampele de la căldură, trucuri despre un machiaj rezistent pe caniculă, cum poţi slăbi mai uşor, ca să treci proba costumului de baie, ce boli se pot agrava pe căldură, examinarea corectă a sânilor şi multe alte subiecte care îţi vor stârni interesul.