Modificările hormonale: ce sunt şi de ce trebuie ţinute sub control

1 2 jpg jpeg

Schimbările hormonale prezente în organism pot schimba calitatea vieţii atâta timp cât sunt ţinute sub control. Dacă menţii sub control modificările cu ingrediente naturale, nu vei experimenta efecte secundare.

Cum este posibil să menţii sub control modificările hormonale din organism:

Problemele hormonale sunt condiţionate genetic. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că noi nu le putem echilibra cu ajutorul produselor alimentare şi suplimente adecvate. Factorii care trebuie evitaţi pentru a nu agrava situaţia sunt: - Carnea şi produsele lactate de vacă, care nu sunt organice, deoarece acestea conţin hormoni care îi pot afecta pe cei din organism. - Soia nefermentată, consumul de produse cum sunt laptele şi făina de soia. - Stresul, care afectează toate funcţiile corpului. - O dietă bogată în zaharuri şi carbohidraţi rafinate. - Stilul de viaţă sedentar. - Băuturile alcoolice.

Remedii care ajută la reglarea hormonilor.

Sfat: Acestea nu sunt recomandate femeilor însărcinate.

Uleiul de seminţe de in

Acest ulei vegetal este extras din seminţele de in, prin procesarea lor la rece, deoarece este un tip de aliment care trebuie protejat de căldură şi lumină pentru a preveni oxidarea. Uleiul este vândut ca un produs alimentar şi un supliment şi iese în evidenţă prin conţinutul său ridicat de acizi graşi esenţiali omega 3.

Află în ce alte moduri poţi preveni tulburările hormonale AICI