Magneziu şi vitamina B6 aliaţii tăi în lupta cu stresul şi oboseala

1 2 jpg jpeg

Oricât de sănătoasă ar fi dieta ta şi stilul de viaţă pe care îl urmezi ai nevoie de naumiţi micronutrimenţi pe care îi poţi lua doar din suplimentele alimentare. Acestea trebuie administrare sub atenta supraveghere a unui specialist, pentru ate putea bucura de efectele sale pozitive.

Care sunt beneficiile magneziului în organism?

Magneziul contribuie la diminuarea stresului, ajută la producerea constantă a energiei în corp şi reduce oboseala.

Carenţa de magneziu este asociată cu un număr mare de afecţiuni cronice, iar dacă neglijezi foarte mult timp această problemă se poate ajunge la complicaţii serioase care îţi pot pune viaţa în pericol. Împreună cu calciul ajută la buna funcţionare a sistemului osos.

Trebuie precizat faptul că magneziul este al patrulea element în clasamentul mineralelor esenţiale bunei funcţionări a organismului tău.

Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este una dintre formulele specială care îi oferă corpului cantitatea necesară de magneziu şi vitamina B6, făcând din el un aliat de încredere în lupta cu stresul şi oboseala.

Alte beneficii aduse de magneziu în organism:

– normalizeaza tensiunea arteriala – protejarea sistemului cardiovascular – mentine normal ritmul cardiac si tonifica inima – asimilarea calciului si consolidarea oaselor – asimilarea potasiului si a fosforului – combaterea spasmelor (generale si bronsice) – vitaminizarea organismului cu vitaminele B – stoparea formarii calculilor renali – normalizarea glicemiei – stimularea fertilitatii

Vitamina B6 ajută la corectarea echilibrului electrolitic în corp

Suplimentul de la Alevia aduce un alt beneficiu al suplimentului alimentar şi anume că ajută la reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi durerea de cap, de spate, crampe, devenind astfel un supliment important pentru corpul feminin.

Poţi să optezi de asemenea pentru complexul Magneziu B Complex de la Eurovita, pentru a mineraliza şi suplini nevoile organismului de zi cu zi şi pentru a-ţi conferi doza de energie necesară.