Locul I şi recunoaştere de excepţie pentru Anchor Grup în cadrul galei Romanian CSR Awards 2014 (P)

1 2 jpg jpeg

Premiul a fost atribuit pentru implicarea Anchor Grup în cadrul ,,Bucharest International Marathon”, 5-6 Octombrie 2013. În cadrul acestui proiect, Anchor Grup a donat suma de 20.000 euro fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei, devenind astfel grupul cu cea mai mare implicare în zona de CSR, din rândul centrelor comerciale.

,,Ne bucură foarte mult această recunoaştere şi suntem mândri de rezultatul obţinut. Anchor Grup a demarat o campanie fără precedent de implicare în proiecte CSR. Îi mulţumesc echipei mele pentru eforturile depuse şi dăruire. Vom continua şi in viitor să fim alături de proiectele prin care putem aduce speranţa mai aproape, celor care au încetat să spere”, a declarat Razvan Gaită, General Manager Anchor Grup.

A doua ediţie Romanian CSR Awards a aliniat la start aproape 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut. Valoarea estimativă a finanţării acordată pentru derularea acestora a depăşit 6,3 milioane de euro. În cadrul competiţiei au existat două mari secţiuni, una dedicată companiilor cu peste 250 de angajaţi şi alta dedicată firmelor sub 250 de angajaţi.

De peste 2 decenii, HOSPICE Casa Speranţei, luptă împotriva cancerului asigurând gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Brasov şi în Bucureşti, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformaţii congenitale, dar şi pentru adulţi cu boli oncologice în fază terminală.

Grupul Anchor este prezent în România din anul 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania primul centru comercial modern la nivel local, Bucureşti Mall.

De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei.

Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii. https://www.facebook.com/bucurestimall?ref=hl www.bucurestimall.com.ro