Leacul cu efect uluitor asupra nodulilor tiroidieni

1 2 jpg jpeg

Cauzele apariţiei lor nu sunt cunoscute cu exactitate, însă există probabilitatea ca hormonii estrogeni să joace un rol în dezvoltarea lor, având în vedere că sunt de 4 ori mai frecvenţi la femei decât la bărbaţi.

Remediile naturiste sunt de mare ajutor în ceea ce priveşte reglarea glandei tiroide. Cel pe care vi-l prezentâm astăzi şi-a dovedit din plin eficienţa în eliminarea nodulilor tiroidieni. Pentru prepararea remediului, aveţi nevoie de hrişcă, nucă şi miere.

Nucile sunt bogate în seleniu, un oligoelement esenţial care reglează glanda tiroidă şi ajută la buna metabolizare a hormonilor în organism. În cazul în care suferi deja de o inflamare a glandei tiroide, este recomandat să consumi între 15 şi 30 de grame de nuci zilnic. Se vor consuma nuci verzi, căci acestea conţin cele mai mari cantităţi de seleniu.

Pe de altă parte, mierea stimulează secreţia de acizi graşi Omega-6 care, la rândul lor, reglează procesele hormonale ale organismului.

Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier. Toate acestea contribuie la o bună funcţionare a glandei tiroide.

Remediu cu miere şi nuci pentru reglarea glandei tiroide

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

- 40 nuci verzi