La Sanador, în noiembrie, ai 25% reducere la investigaţiile RMN, între orele 01:00 şi 05:00

1 rmn sanador jpg jpeg

Până la sfârşitul lunii noiembrie – 30 noiembrie –, între orele 01:00 şi 05:00, la Sanador ai 25% discount la examenele RMN realizate cu cel mai performant echipament de rezonanţă magnetică din România, RMN Siemens Magnetom Skyra 3Tesla.

Ştim cât de important este ca un dignostic să fie pus la timp, aşa că ne propunem să reducem timpul de aşteptare al pacienţilor noştri şi încurajăm efectuarea investigaţiilor pentru timpul nopţii.

Examinarea cu ajutorul echipamentului de Rezonanţă Magnetică 3T este neinvazivă, nedureroasă, nu iradiază şi permite diagnosticarea rapidă şi precisă a afecţiunilor musculo-scheletale şi neurologice, a patologiei coloanei vertebrale, dar şi a părţilor moi şi a organelor interne.

RMN Magnetom Skyra Siemens este cel mai performant echipament de rezonanţă magnetică din Sud-Estul Europei, îmbinând magnetul de 3Tesla cu gradienţii cei mai rapizi, numărul cel mai mare de canale şi calităţile tehnice asociate cu antenele de cap şi corp cu 64 de canale. Astfel, oferă imagini de înaltă rezoluţie şi timp de examinare mult redus. Detalii pe sanador.ro şi programări la 021.9699 disponibil 24/7, dar şi pe pagina de Facebook Sanador.